Το αγαπημένο συγκρότημα κυκλοφορεί το δεύτερο τεύχος της graphic novel ανθολογίας του με τίτλο Echoes From the Void


Την κυκλοφορία του δεύτερου τεύχους της graphic novel ανθολογίας τους, με τίτλο Echoes From the Void, ετοιμάζουν οι Evanescence.

Το αγαπημένο συγκρότημα πρόκειται να κυκλοφορήσει το τεύχος The Revolution of Cassandra τον ερχόμενο Ιανουάριο και στη δημοσιότητα έχουν ήδη δοθεί μερικά αποσπάσματα ώστε οι αναγνώστες να πάρουν μια γεύση.

Το τεύχος δημιούργησε η τραγουδίστρια του συγκροτήματος, Amy Lee, και ο σκηνοθέτης, Eric Howell. Η ιστορία βασίζεται στο single των Evanescence, “Use My Voice”, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στον δίσκο τους, The Bitter Truth. Το βίντεο για το εν λόγω κομμάτι έχει επίσης σκηνοθετήσει ο Howell.

Ο σκηνοθέτης και δημιουργός του graphic novel, μιλώντας σε συνέντευξή του για τη νέα αυτή κυκλοφορία ανέφερε: «Το Revolution of Cassandra αποτελεί ένα action-adventure graphic novel, το οποίο μιλά για τη δύναμη της αγάπης και της αλήθειας, αλλά και για το να υπερασπίζεσαι τα πιστεύω σου».

Μιλώντας για την κυκλοφορία, η Amy Lee ανέφερε: «Πριν από λίγα χρόνια, ο φίλος μου και σκηνοθέτης, Eric Howell, μου έστειλε ένα σενάριο που έγραφε τότε, με τίτλο The Revolution of Cassandra. Αυτή τη φορά, αντί για μια ταινία, ήθελε να δημιουργήσει ένα graphic novel. Όσο το διάβαζα, άρχισα να σκέφτομαι το κομμάτι που δούλευα εκείνη την περίοδο, το “Use My Voice”, και ήταν σαν το κομμάτι και η Cassandra να προέρχονταν από τον ίδιο κόσμο. Η δύναμη της αγάπης, της αλήθειας και της αδελφοσύνης, απέναντι σε έναν κατεστραμμένο κόσμο. Και πάντα με την πίστη ότι η ανθρωπότητα είναι κάτι για το οποίο αξίζει κανείς να μάχεται».

Το Revolution of Cassandra είναι ήδη διαθέσιμο για pre-order από την Incendium, ενώ πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022.

Δείτε εδώ ένα preview:

Revolution of Cassandra 19

Revolution of Cassandra 20

Revolution of Cassandra 21

Revolution of Cassandra 22

Revolution of Cassandra 23