Έκθεση της εικαστικής ομάδας Ars Longa Vita Brevis

Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου

Κείμενο: Platform team

Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου

 

Oι εικαστικοί Γιάννης Αντωνακέας, Κατερίνα Δροσσοπούλου, Σοφία Κυριακού, Κρις Ρομπόρα, Κωνσταντίνος Μάντζαρης και Αφροδίτη Παπαδουλή απαρτίζουν την ομάδα arslongavitabrevis. Στην έκθεση που παρουσιάζουν στην γκαλερί OPENC.A.S.E. 303 Κηφισίας 303 στις 8 Οκτωβρίου, βλέπει κανείς το αστικό τοπίο και την σχέση που διαμορφώνεται μ'αυτό, τον άνθρωπο και την φύση που δρα με τρόπο απόλυτο, εξουσιαστικό μα και γοητευτικό απάνω του.

 

 

Η αινιγματική ατμοσφαιρικότητα απ'τον Γιάννη Αντωνακέα, η εξπρεσσιονιστική πινελλιά της Κατερίνας Δροσσοπούλου, η αμφίσημη μορφή στα έργα της Σοφίας Κυριακού, σκέψεις και αναζητήσεις του εσωτερικού εαυτού με το εξωτερικό περιβάλλον στο έργο της Κρις Ρομπόρα, η γλυκειά μελαγχολία στα τοπία των φωτογραφιών του Κωνσταντίνου Μάντζαρη κι η ζωογόνα αφαίρεση στην ζωγραφική της Αφροδίτης Παπαδουλή είναι στοιχεία που θα ξεχωρίσουν.

 

 

Η ομάδα arslongavitabrevis φαίνεται πως ήρθε για να μείνει, οπότε αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για εκείνη δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τη σελίδα τους στο facebook