Από 12 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 


 

Από 12 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 

 

Το Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου αποτελεί θεσμό και η 6 η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από 12 έως και 15 Σεπτεμβρίου από το Θέατρο Δρόμου Helix και την Εταιρεία Labillusions με την συνδιοργάνωση του ΟΠΑΝΔΑ και του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου. Πηγή

 

Το Φεστιβάλ διατηρεί και φέτος το διαγωνιστικό του χαρακτήρα, δίνοντας για άλλη μια χρονιά τιμητικά και όχι χρηματικά βραβεία. Η Ερμού, η Πλατεία Μοναστηρακίου , το Θησείο , οι πεζόδρομοι των Αποστόλου Παύλου, Ερμού και Ασωμάτων, καθώς και ο χώρος μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων θα κατακλυστούν από ομάδες και μεμονωμένους καλλιτέχνες (διαγωνιζόμενους και μη) που θα πραγματοποιήσουν παραστάσεις οποιασδήποτε μορφής έκφρασης και τέχνης: Θέατρο Δρόμου, Τσίρκο, Όπερα, Μουσικό Θέατρο, Παιδικό Θέατρο, Θέατρο Σκιών, Κουκλοθέατρο, Αφήγηση, Παντομίμα, Χορός, Μουσική, Juggling, Happening, Performance, Installation, Site SpecificGraffiti, Break Dance, Hip - Hop , κλπ. 

 

Η έναρξη θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο του Πνευματικού Κέντρου επί της οδού Ακαδημίας 50, την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.istfest.gr.

 

festival_dromou6.jpg

 

{youtube}EVb9U1riZkM{/youtube}