Εμπνεύσου από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, φωτογράφισέ τα και κέρδισε πλούσια δώρα.


Ο Όμιλος ΟΑΣΑ διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα τα Δημόσια Μέσα Μετακίνησης μέσα από τα μάτια των επιβατών τους. Καλεί τους επιβάτες να δουν τα Μέσα της αστικής συγκοινωνίας με διαφορετική ματιά, να εμπνευσθούν από αυτά, να τα φωτογραφίσουν και να συμμετάσχουν στην πρώτη κινούμενη έκθεση φωτογραφίας στην πόλη.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται μέσω ειδικού application στο Facebook και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιουνίου 2014. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ www.oasa.gr καθώς και στη σελίδα του διαγωνισμού www.facebook.com/eisaimesa.oasa

Η Καλλιτεχνική Επιτροπή θα επιλέξει τις 15 καλύτερες φωτογραφίες, οι δημιουργοί των οποίων θα βραβευτούν με πλούσια δώρα:

    -5 κινητά τηλέφωνα Samsung Galaxy S5 (αξίας 525€ το καθένα).
    -5 tablet Samsung Galaxy Note 10.01 2014 edition (αξίας 460€ το καθένα).
  -5 ετήσιες κάρτες απεριόριστων διαδρομών για όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς – ΟΣΥ (λεωφορεία & τρόλεϊ) και ΣΤΑΣΥ (τραμ, ηλεκτρικός, μετρό έως το σταθμό Κορωπίου) - αξίας 450€ η καθεμιά.

 Οι βραβευμένες φωτογραφίες θα εκτεθούν στα συγκοινωνιακά Μέσα, σε σημεία προβολής, σε συρμούς, σταθμούς και οθόνες των Μέσων σταθερής τροχιάς (μετρό-τραμ), καθώς και στα λεωφορεία και τρόλλεϋ, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό  μια κινούμενη ανά την πόλη έκθεση φωτογραφίας και προσφέροντας μια νότα φρεσκάδας στην Αθήνα.

 Η Καλλιτεχνική Επιτροπή του διαγωνισμού αποτελείται από τον επίκουρο καθηγητή φωτογραφίας Αριστείδη Κοντογιώργη, την εικαστικό Βένια Μπεχράκη και τον διευθυντή του διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών και Νέων Μέσων Ελλάδας, Ηλία Χατζηχριστοδούλου.

 Το κοινό έχει τη δυνατότητα να κάνει like στις αγαπημένες του φωτογραφίες λαμβάνοντας μέρος σε κλήρωση για πλούσια δώρα:

    -3 φωτογραφικές μηχανές Samsung NX Mini (αξίας 370€ η καθεμιά).
   -10 μηνιαίες κάρτες απεριόριστων διαδρομών για όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς – ΟΣΥ (λεωφορεία & τρόλεϊ) και ΣΤΑΣΥ (τραμ, ηλεκτρικός, μετρό έως το σταθμό Κορωπίου) - αξίας 45€ η καθεμιά.
    -70 διπλές προσκλήσεις για παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών στο Ηρώδειο και την Επίδαυρο.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, προτρέποντας τους επιβάτες να φωτογραφίσουν τα Μέσα και να επικοινωνήσουν με τον Όμιλο μέσω facebook, ανέφερε:

«Είμαστε, οι αστικές συγκοινωνίες, αναπόσπαστο και ζωντανό κομμάτι της Αθήνας. Λειτουργούμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης. Συμβάλλουμε στην αστική κινητικότητα. Αναδεικνύουμε το δυναμισμό που έχει η Αθήνα. Στόχος του διαγωνισμού φωτογραφίας είναι να συνδεθούμε με την πόλη και τη ζωή της. Ελάτε, χρησιμοποιείστε τα Μέσα, αποτυπώστε τις στιγμές που ζείτε μέσα σε αυτά και στείλτε μας τις φωτογραφίες σας. Εμείς σας ακούμε και ανταποκρινόμαστε».