“Οff the wall” support στο μεγαλύτερο tattoo festival!


Η VANS, για δεύτερη χρονιά στηρίζει την τέχνη και την κουλτούρα του τατουάζ στο 8th International Athens Tattoo Convention.


Το αγαπημένο action brand  σας προσκαλεί να ζήσετε και φέτος τη συναρπαστική εμπειρία του τριήμερου φεστιβάλ που αγαπά το μελάνι και να δείτε από κοντά  διεθνείς tattoo artists και τα καλύτερα tattoo studios της χώρας.

Επισκεφθείτε το  VANS  booth και δείτε από κοντά μερικούς από τους καλύτερους artists της πόλης, να μεταμορφώνουν live τα αγαπημένα Vans σε έργα τέχνης.  Οι street artists Cacao Rocks, Sinke, THISISOPIUM και Billy Gee, καθώς και οι tattoo artists του SakeTattοoCrew θα παρουσιάσουν και τις τρεις μέρες ένα live design session και μια παράλληλη έκθεση με τα μοναδικά παπούτσια Vans που θα δημιουργηθούν κατά τη διάρκεια του festival.


Συναρπαστικό προμηνύεται και το Σαββάτο 24.05,  όπου Vans,  Monster Energy & Color Skates διοργανώνουν ένα ξεχωριστό skate contest για τους λάτρεις της σανίδας, με  χρηματικό έπαθλο αξίας 500€!


Τέλος, από το convention δεν θα λείψει και φέτος το dance crew Monkey Business (supported by Vans)  που θα μας κάνει όλους να κινούμαστε στους hip-hop και rock ρυθμούς του.


Save the date για το μεγαλύτερο tattoo festival της χρονιάς.
Supported by Vans!