Δεν χρειάζεται να γράψουμε και να πούμε πολλά, το Athens Tattoo Convention έχει πλέον εδραιωθεί σαν ένα από τα καλύτερα tattoo festival της Ευρώπης. Σημειώστε τις ημερομηνίες, 23, 24 και 25 Μαϊου στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do). Θα είμαστε εκεί!


Δεν χρειάζεται να γράψουμε και να πούμε πολλά, το Athens Tattoo Convention έχει πλέον εδραιωθεί σαν ένα από τα καλύτερα tattoo festival της Ευρώπης. Σημειώστε τις ημερομηνίες, 23, 24 και 25 Μαϊου στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do). Θα είμαστε εκεί!

Το team διοργάνωσης του convention, Red and White Productions, λίγο πριν το kick off του φεστιβάλ στο Platform.

Φωτογραφίες: Athens Tattoo Convention

8η συνεχόμενη χρονιά για το AthensTattooConvention. Για να αλλάξουμε λίγο την κλισέ ερώτηση, κάθε φέτος και καλύτερα από ποιότητα και προσέλευση κόσμου;

Ναι, κάθε φέτος και καλύτερα και από ποιότητα συμμετοχών και από προσέλευση κόσμου, έστω και μέσα στην οικονομική κρίση, βλέπουμε ότι ο κόσμος θέλει κάτι να ξεσκάσει.

Τι έχουμε να δούμε φέτος στο AthensTattooConvention και ποια θεωρείτε τα highlight του; Guests;

Το tattoo convention είναι ένας τόπος όπου το κοινό μπορεί να δει τα πάντα γύρω από τον χώρο της δερματοστιξίας. Παράλληλα κατά την διάρκεια κάθε μέρας γίνονται διαγωνισμοί tattoo, Graffiti show, Artfusion, όπου διάφοροι καλλιτέχνες ζωγραφίζουν ένα καμβά με κάρβουνο για λίγα λεπτά κάθε φορά εναλλάξ, body painting, skate & bmx show, live bands, aerial show, έκθεση custom μοτοσυκλέτας και πολλά άλλα. Καλεσμένους φέτος έχουμε τους Mike Chambers, Barthez και τον Zsolt Gomori.

Πως θυμάστε το πρώτο Athens Tattoo Convention; Τρέξιμο, ξανά τρέξιμο και ιδρώτας; Περιμένατε να μεγαλώσει τόσο η φάση;

Το πρώτο ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία, όμως βλέποντας και μαθαίνοντας από τα λάθη και τα προβλήματα στα πρώτα βήματα, σιγά σιγά μεγάλωσε στο επίπεδο που είναι σήμερα και ελπίζουμε να συνεχίσει να μεγαλώνει και να εξελίσσεται προσφέροντας περισσότερα και στους συμμετέχοντες και στους καλεσμένους.

Στα δικά μας μάτια είναι το ιδιο όπως όταν ξεκινήσαμε ,αλλά βλέποντας την άνθηση του Tattoo στην Ελλάδα και το εξωτερικό περιμέναμε ότι θα μεγάλωνε αλλά το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μας.

Από το 1ο AthensTattooConvention και μέχρι σήμερα (και με τις όλες αλλαγές στη ζωή μας), πως βλέπετε την τέχνη του tattoo στην Ελλάδα; Πάρα πολλά studios και μαζικότητα, αυτό συνεπάγεται και ποιότητα;

Νομίζω ότι τα πολλά tattoo studio έχουν ανεβάσει τον πήχη ώστε για να ξεχωρίσεις από αυτά να πρέπει να έχεις να προσφέρεις ποιότητα και επαγγελματισμό και να έχεις και ταλέντο.

Η Ελλάδα έχει μπει για τα καλά στο χάρτη του tattoo κόσμου με τους καλλιτέχνες της;

Ναι, με τόσα tattoostudiosκαι καλλιτέχνες βλέπεις όλο και περισσότερους να ξεχωρίζουν όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

2014 και Ελλάδα. Να έχεις tattoo παραμένει κάτι παρεξηγημένο;

Το τατουάζ για εμάς είναι μια τέχνη μια φιλοσοφία και μια αγάπη και όπως και με πολλά άλλα πράγματα με τον χρόνο γίνεται απλά καλύτερη και μεγαλύτερη αυτό το έχει καταλάβει ο κόσμος και η νέα γενιά.

Περισσότερα για το φεστιβάλ, εισιτήρια, πρόγραμμα:

http://www.athenstattooconvention.gr