O Paul Krasnner είναι συγγραφέας, δημοσιογράφος, stand up κωμικός και εκδότης του σατιρικού περιοδικού “The Realist”.


O Paul Krasnner είναι συγγραφέας, δημοσιογράφος, stand up κωμικός και εκδότης του σατιρικού περιοδικού “The Realist”. Αμφιλεγόμενη περσόνα, o Krassner έπαιξε σημαντικό ρόλο στην underground κουλτούρα της δεκαετίας του ’60.

Το 1967 εκδίδει στο περιοδικό του, σχέδια του Wally Wood, ενός σημαντικού καλλιτέχνη και γραφιά comic books που είχε συνεργαστεί με το σατιρικό comic περιοδικό MAD (από το πρώτο τεύχος) και την Marvel. Το έργο του Wally Wood που είχε δημοσιευθεί από το Realist ονομάζεται “Disneyland Memorial Orgy” και περιλαμβάνει τους πιο διάσημους χαρακτήρες της Disney σε ανάρμοστες πόζες.

Όταν είχε πρωτοδημοσιευθεί είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, ιδιαίτερα από την πλευρά της Disney, όμως τώρα κυκλοφορεί ξανά και χρωματισμένο (το αρχικό σχέδιο ήταν ασπρόμαυρο) από πρώην συνεργάτη της Disney, σε δύο skateboard decks. Το πακέτο περιλαμβάνει και το poster αλλά και συλλεκτικό κουτί. Τα σχέδια τυπώθηκαν «στο χέρι» στη Γαλλία. Η κυκλοφορία είναι σε περιορισμένη έκδοση (μόνο 80 κομμάτια).