Το να κάνεις ένα απόλυτα Classic sneaker ακόμα καλύτερο είναι πρόκληση. Η Reebok όμως το καταφέρνει με την επανακυκλοφορία του Aztrek ’96 OG. 


Το πρώτο Reebok Aztrek σχεδιάστηκε από τον Christian Tresser και λανσαρίστηκε το 1993 ως παπούτσι running. Χάρη στην τεχνολογία Hexalite που προσέφερε απορρόφηση των κραδασμών και κορυφαία εφαρμογή, άνεση και σταθερότητα και χάρη στον ιδιαίτερο σχεδιασμό του, το συγκεκριμένο μοντέλο έγινε ανάρπαστο αμέσως μόλις κυκλοφόρησε.
 
Τις επόμενες χρονιές κυκλοφόρησαν νέες εκδοχές του Aztrek, όμως το 1996 με την κυκλοφορία του Aztrek ‘96, το μοντέλο πέρασε σε ένα ολοκληρωτικά νέο επίπεδο. Όπως οι πρόγονοί του, έτσι και το Aztrek ‘96 είχε έναν χαρακτηριστικό ασύμμετρο σχεδιασμό στο μπροστινό μέρος, ο οποίος συμπληρώθηκε από μία πολύ ανθεκτική εξωτερική σόλα. Με τη νέα, βελτιωμένη αυτή σόλα και το Reebok Vector logo να έχει μεταφερθεί στην ετικέτα της γλώσσας, το Aztrek άνοιξε τότε τον δικό του δρόμο στο running. Από τότε, η τεχνολογία στο τρέξιμο έχει σαφώς εξελιχθεί, όμως το Aztrek ‘96 OG παραμένει ένα κλασικό sneaker, ιδανικό για τις πιο stylish καλοκαιρινές βόλτες!
 
Τον Ιούνιο του 2019, η Reebok επανακυκλοφορεί το Aztrek ’96 OG σε τρεις υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς: unisex λευκό με μπλε & φούξια, unisex λευκό με μπλε & έντονο πορτοκαλί και το γυναικείο λευκό με σκούρο μπλε & λάιμ. Για την επανακυκλοφορία του, η Reebok συνεργάστηκε με designers διαφορετικών ειδικοτήτων, όπως ο 3D designer Antoni Tudisco (@antonitudisco) και ο ιδιοφυής δημιουργός της πλαστελίνης, William Child (@williamjchild).
 
To Reebok Aztrek ’96 OG διατίθεται εδώ σε τιμή λιανικής 89,95€