Η δημοφιλής εταιρία επίπλων αναζητεί μάλιστα το προσωπικό της, που θα σερβίρει στο ψηφιακό κατάστημα κεφτεδάκια για 15 ευρώ την ώρα


Ένα ψηφιακό κατάστημα μέσα στο Roblox φαίνεται πως ετοιμάζει η IKEA, η οποία μάλιστα αναζητεί το προσωπικό που θα σερβίρει σε αυτό κεφτεδάκια για 15 ευρώ την ώρα! Το ψηφιακό κατάστημα αναμένεται να ανοίξει μέσα στο δημοφιλές παιχνίδι μέσα στον Ιούνιο και σύμφωνα με την ΙΚΕΑ θα επιτρέπει στους παίκτες «να βιώνουν την εμπειρία εργασίας στο εικονικό σύμπαν των IKEA».

Οι αιτήσεις εργασίας στο κατάστημα έχουν ξεκινήσει ήδη και ισχύουν έως τις 16 Ιουνίου, με την πρεμιέρα στο Roblox να προγραμματίζεται για τις 24 του μήνα. Η IKEA θα επιλέξει δέκα άτομα, τα οποία θα βοηθούν όλους τους υποψήφιους πελάτες και θα εργάζονται σε διάφορα τμήματα, είτε στην επίπλωση σπιτιού, είτε και στο εστιατόριο της εταιρίας.

Ο Darren Taylor της IKEA δήλωσε για τη συνεργασία με το Roblox: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε η πρώτη επωνυμία που λανσάρει αμειβόμενη εργασία στο Roblox για να δείξουμε πώς μπορούμε να κάνουμε καριέρα και με διαφορετικό τρόπο, ζωντανεύοντας τη μοναδική μας φιλοσοφία. Στην ΙΚΕΑ, δεν υπάρχει καθορισμένος δρόμος για την εξέλιξη ενός ατόμου. Οι συνάδελφοί μας μπορούν να αλλάζουν ρόλους, να αλλάζουν τμήματα και να αναπτύσσονται προς όποια κατεύθυνση επιλέξουν, τόσο στο παιχνίδι όσο και στον πραγματικό κόσμο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μάθετε και να αναπτυχθείτε στην IKEA».

Η ΙΚΕΑ δήλωσε ότι θα προσλάβει ανθρώπους από την Αγγλία και την Ιρλανδία ηλικίας από 18 ετών και πάνω.