Ένα post στο Reddit έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό ποια είναι η γεύση του πράσινου Haribo και οι fans του εμβληματικού γλυκού δυσκολεύονται να το πιστέψουν!


Ένα πρόσφατο post στο Reddit φαίνεται πως έβαλε φωτιά σε όσα πιστεύαμε ότι γνωρίζουμε καλά, μιας που αυτό έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό ποια είναι τελικά η γεύση του πράσινου Haribo. Μήλο; Γλυκολέμονο; Κι όμως, οι fans του εμβληματικού γλυκού δυσκολεύονται να πιστέψουν τα νέα, μιας που το εν λόγω ζελεδάκι φαίνεται πως έχει τελικά γεύση φράουλα!

«Η αποστολή της Haribo είναι να εμπνεύσει το αίσθημα χαράς στα παιδιά και μας αρέσει να εκπλήσσουμε τους καταναλωτές μας με διασκεδαστικές γεύσεις, χρώματα και συνδυασμούς στην υφή», δήλωσε η εταιρεία σε σχετικό statement στην εφημερίδα The Post.

«Το γεγονός ότι το φραουλένιο Goldbear είναι πράσινο, είναι το τέλειο παράδειγμα έκπληξης και ευχαρίστησης και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι το Goldbear με γεύση μούρο λάμπει μόνο του στο κόκκινο χρώμα, μαζί με τις γεύσεις πορτοκάλι, λεμόνι και βέβαια ανανάς».

Οι θαυμαστές των πολύχρωμων Haribo έμαθαν από την ίδια ανάρτηση ότι ο ιδρυτής της εταιρείας, Hans Riegel, ο οποίος την δημιούργησε το 1920, την ονόμασε Haribo από τα δύο πρώτα γράμματα του ονόματός του, όπως και την πόλη της Βόννης στη Γερμανία όπου και γεννήθηκε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μόλις η ανάρτηση άρχισε να μοιράζεται περισσότερο στα social media, αυτή δημιούργησε ένα… sugar high ανάμεσα στους θαυμαστές του γλυκού.

«Θα καλέσω την αστυνομία να αποφανθεί αυτή αν τα πράσινα Haribo gummy bears είναι σε γεύση φράουλα ή μήλο», έγραψε ένας σοκαρισμένος καταναλωτής. Σε καταλαβαίνουμε…