Η μεταμφίεση του δημοτικού συμβουλίου στην πόλη Kyle του Τέξας γίνεται για ακόμη μια χρονιά viral, στα πλαίσια του εορτασμού της 4ης Μαΐου


Για ακόμη μια φορά έγιναν viral τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης Kyle του Τέξας στις ΗΠΑ, μιας που ο κόσμος του διαδικτύου έβαλε το χεράκι του ώστε ένα video των ίδιων να βρεθεί ανήμερα της 4ης Μαΐου στα trending της ημέρας. Όχι άδικα, μιας που την 4η Μαΐου του 2021 – παγκόσμια ημέρα εορτασμού του Star Wars – αποφάσισαν να συνεδριάσουν ντυμένοι σαν χαρακτήρες του αγαπημένου franchise!

Ανήμερα λοιπόν του May The 4th, ο δήμαρχος της πόλης ντύθηκε Boba Fett, η γραμματέας Princess Leia, ο αντιδήμαρχος Emperor Palpatine, ενώ μερικοί ακόμη ντύθηκαν Yoda, K2SO, Han Solo και Darth Vader.

Ο δήμαρχος του Kyle, ξεκίνησε τη συνεδρίαση του συμβουλίου του αναφέροντας: «Το όνομά μου είναι δήμαρχος Boba Pat Mitchell και η ημερομηνία είναι Τρίτη May The 4th». Οι δε αστυνομικοί που φρουρούσαν την αίθουσα, είχαν ντυθεί καταλλήλως ως Stormtroopers, χαρίζοντας άπλετο γέλιο.

Τα μέλη του συμβουλίου είχαν περάσει πριν την συνέλευσή τους από τα σχολεία της περιοχής, μοιράζοντας στους ανυποψίαστους μαθητές σνακ και γλυκά.

Δείτε παρακάτω το αρχικό βίντεο που έγινε για ακόμη μια φορά viral στα social media.