Δείτε το σχετικό viral clip με πρωταγωνιστές τους Scarlett Johansson, Jeff Goldblum και Bill Murray


Ένα fan made Star Wars trailer στο στυλ σκηνοθεσίας του Wes Anderson έκανε την εμφάνισή του πρόσφατα στο διαδίκτυο, το οποίο και κατασκευάστηκε με χρήση προγραμμάτων ΑΙ.

Το clip, με τίτλο The Galactic Menagerie, χρησιμοποιεί όλα τα signature στοιχεία κινηματογράφησης του Anderson για τα οποία και ο βραβευμένος σκηνοθέτης έχει αγαπηθεί από το κοινό: την απόλυτη συμμετρία, τα παστέλ χρώματα, την κυνική και γεμάτη χιούμορ αφήγηση και την προσοχή στη λεπτομέρεια.

Το viral clip διαθέτει ως πρωταγωνιστές τους Scarlett Johansson, Jeff Goldblum, Bill Murray, Adrien Brody, Willem Defoe, Ed Norton, Timothée Chalamet και τον Owen Wilson στον ρόλο του Darth Vader, ενώ τα απόκοσμα locations που παρουσιάζονται σε αυτό θυμίζουν σίγουρα παραγωγές του σκηνοθέτη, όπως τα Moonrise Kingdom και The Grand Budapest Hotel.

Από τις 28 Απριλίου, όταν και το video ανέβηκε στο YouTube και τα κοινωνικά δίκτυα, αυτό μετρά τουλάχιστον 2 εκατομμύρια views, με χιλιάδες κόσμου να σπεύδει να το κάνει repost ως εμβληματικό δείγμα ΑΙ τεχνολογίας στην παραγωγή video.

Παράλληλα, πρόσφατα κυκλοφόρησε και το trailer για τη νέα – και απολύτως πραγματική – ταινία του Anderson, με τίτλο Asteroid City. Σε αυτήν πρόκειται να δούμε τους Tom Hanks, Steve Carell και Margot Robbie, μεταξύ πολλών άλλων, σε ένα romantic comedy drama όπως ο σκηνοθέτης μας έχει συνηθίσει.

Η ταινία θα αποτελέσει το follow-up του The French Dispatch του 2021, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν οι Benicio del Toro και Timothée Chalamet.