Να ένας ευρηματικός τρόπος να βγάλεις χαρτζιλίκι!


Έναν ευρηματικό για να αξιοποιήσει οικονομικά το ροχαλητό του συντρόφου της ανακάλυψε μια κοπέλα, πράγμα που μας βάζει κι εμάς σε σκέψεις ως προς το πόσο εύκολο είναι τελικά να βγάλουμε χαρτζιλίκι από το πουθενά!

«Τι θα λέγατε αν σας έλεγα ότι έμαθα να αγαπώ το ροχαλητό του φίλου μου; Όχι επειδή το βρήκα χαριτωμένο ή αξιαγάπητο, αλλά επειδή βρήκα έναν τρόπο να βγάλω χρήματα από αυτό», δήλωσε η κοπέλα, η οποία ανέβασε στον λογαριασμό της στο TikTok όλο το χρονικό του πώς συνέβη η ηχογράφηση και τι ακολούθησε μετά!

«Πριν ανακαλύψω τα οφέλη του ροχαλητού του φίλου μου, ήταν μια συνεχής πηγή απογοήτευσης για μένα. Βρισκόμουν στο κρεβάτι τη νύχτα, χωρίς να μπορώ να κοιμηθώ, ενώ εκείνος ροχάλιζε δυνατά δίπλα μου. Δοκίμαζα ωτοασπίδες και μηχανήματα λευκού θορύβου, αλλά τίποτα δεν φαινόταν να λειτουργεί. Σκέφτηκα ακόμη και να κοιμηθώ σε άλλο δωμάτιο, αλλά η σκέψη ότι θα αποχωριζόμουν τον σύντροφό μου με έκανε να νιώθω θλίψη», πρόσθεσε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τοπικό μέσο και αναπαράγεται στο TikTok.

@koana

Todos pueden ser artistas 🥺

♬ original sound - Ana

«Ένα βράδυ, καθώς ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι, ξύπνια και άκουγα το ροχαλητό του φίλου μου, μου ήρθε μια ιδέα. Έψαχνα έναν τρόπο να βγάλω μερικά επιπλέον χρήματα και μου ήρθε η ιδέα ότι το ροχαλητό του φίλου μου θα μπορούσε να είναι η απάντηση», αναφέρει εκείνη.

«Έκανα μια έρευνα και ανακάλυψα ότι υπήρχε μια αγορά για soundtrack με ροχαλητά. Μερικοί άνθρωποι τα χρησιμοποιούν για να τους βοηθήσει να αποκοιμηθούν, ενώ άλλοι τα χρησιμοποιούν για να πνίξουν το θόρυβο του περιβάλλοντος. Συνειδητοποίησα ότι το ροχαλητό του φίλου μου θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένα προϊόν για το οποίο οι άνθρωποι θα πλήρωναν».

«Με την άδεια του φίλου μου, άρχισα να ηχογραφώ το ροχαλητό του και να επεξεργάζομαι τον ήχο ώστε να ακούγεται πιο καταπραϋντικός. Πρόσθεσα κάποια μουσική υπόκρουση και το ανέβασα σε έναν ιστότοπο που πουλάει soundtracks για τον ύπνο. Προς έκπληξή μου, άρχισε να πωλείται σχεδόν αμέσως».

Με τις πωλήσεις του soundtrack με το ροχαλητό του φίλου της να αποτελούν σταθερή πηγή εισοδήματος για την ίδια, η κοπέλα νιώθει σήμερα μάλλον ευγνωμοσύνη για την συνήθεια που κάποτε μισούσε!

https://www.tiktok.com/@koana/video/7220241112710024453?embed_source=71112495%2C121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_name&refer=embed&referer_url=www.gazzetta.gr%2Fplus%2F2216169%2Fihografise-ton-filo-tis-ti-stigmi-poy-rohalize-kai-tora-kerdizei-hrimata-vid%3Ffbclid%3DIwAR1XZ4jFyyRNCCrETjDKIue2SntuumQO7CKE1NPsU-1cp4KYY8n-I64anug&referer_video_id=7220239100295646469