Ποιος θα κερδίσει στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου;


Λίγες μόλις ώρες πριν από την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης ταινίας, η παραγωγή του Super Mario Bros. και η Illumination έβαλε τους πρωταγωνιστές της να κοντραριστούν στο Mario Kart, σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Έτσι, με παρουσιαστή τον Keegan-Michael Key, ο Chris Pratt που δανείζει τη φωνή του στον Mario, ο Jack Black (Bowser), ο Charlie Day (Luigi) και ο Seth Rogen (Donkey Kong) αναμετρήθηκαν σε έναν γύρο στο Mario Kart 8 Deluxe του Nintendo Switch.

Ο Jack Black διάλεξε ως χαρακτήρα την Toadette, κάνοντας σίγουρα τη διαφορά, με την αναμέτρηση μεταξύ των ηθοποιών να είναι γεμάτη ευτράπελα και κέφι. Ο Chris Pratt φάνηκε μάλιστα να ζορίζεται σε σχέση με τους υπόλοιπους!

Δείτε την αναμέτρηση του cast της ταινίας στο Mario Kart:

Σε άλλα νέα σχετικά με την ταινία, ο Chris Pratt αποκάλυψε ότι αυτή θα διαθέτει και μια post-credits σκηνή, οπότε φροντίστε να καθίσετε επαρκώς στις θέσεις σας στον κινηματογράφο από την Πέμπτη 6 Απριλίου και έπειτα.

Στην ταινία, ο Chris Pratt θα δανείσει τη φωνή του στον Mario, ενώ στο πλευρό του θα δούμε την Anya Taylor-Joy ως Peach. Τον Luigi θα υποδυθεί ο Charlie Day, ενώ ο Jack Black θα είναι ο Bowser.

Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι οι Keegan-Michael Key ως Toad, Seth Rogen ως Donkey Kong, Fred Armisen ως Cranky Kong, Kevin Michael Richardson ως Kamek, Sebastian Maniscalco ως Spike, ενώ έγινε γνωστό ότι ο επί δεκαετίες “Mario”, Charles Martinet, θα βρίσκεται και αυτός στην ταινία σε ρόλο-έκπληξη.

Τη σκηνοθεσία του Super Mario Bros. ανέλαβαν οι Aaron Horvath και Michael Jelenic, ενώ οι Chris Meledandri και ο δημιουργός του Mario, Shigeru Miyamoto είναι executive producers.

Η ταινία Super Mario Bros. θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Απριλίου του 2023.