Δείτε το video που δημοσιεύθηκε από τον YouTuber GdaTyler VFX και έχει γίνει το απόλυτο κινηματογραφικό viral.


Το απόλυτο κινηματογραφικό viral των ημερών μας αποτελεί ένα video που δημοσιεύθηκε από τον YouTuber GdaTyler VFX, στο οποίο και οι θεατές μπορούν να δουν τον Heath Ledger στον ρόλο του Joker, δίχως όμως το χαρακτηριστικό μακιγιάζ του ρόλου που του χάρισε το Oscar Β’ Ανδρικού ρόλου.

To εν λόγω video αντιγράφει ψηφιακά το πρόσωπο του αείμνηστου ηθοποιού στην ταινία The Dark Knight χρησιμοποιώντας λογισμικό deepfake σε διάφορες σκηνές από αυτήν. Από τις 30 Μαρτίου, όταν και ανέβηκε, το video έχει πάνω από 31.000 προβολές παγκοσμίως.

Όπως σημειώνει ο δημιουργός του, η αναπαραγωγή δεν είναι τέλεια, ενώ ορισμένα σημεία δεν λειτούργησαν καλά, ωστόσο αποτελούν ένα ξεχωριστό δείγμα.

«Ορισμένες από τις σκηνές, για κάποιο λόγο μου φαίνονται πιο τρομακτικές με την εκδοχή που δεν έχει μακιγιάζ ο Heath Ledger», ανέφερε ο ίδιος.

Ο Heath Ledger πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών σε ηλικία 28 ετών τον Ιανουάριο του 2008, λίγο πριν κυκλοφορήσει το The Dark Knight. Λίγους μήνες αργότερα βραβεύθηκε για την ερμηνεία του με το Oscar.

Ο τελευταίος ρόλος του ηθοποιού ήταν στο The Imaginarium Of Doctor Parnassus του 2009, σε σκηνοθεσία του Terry Gilliam, ενώ η ερμηνεία του στο Brokeback Mountain θεωρείται μια από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του.

Δείτε το video του YouTuber GdaTyler VFX: