Στο L'Eau Papier, όπως αυτό ονομάζεται, μπορεί κανείς να διακρίνει τη μυρωδιά του χαρτιού και του μελανιού, καθώς και άλλων υλικών!


Ένα άρωμα που μυρίζει σαν χαρτί βιβλίου κυκλοφόρησε ο γαλλικός οίκος premium αρωμάτων Diptyque, δημιουργώντας ενθουσιασμό στους βιβλιόφιλους ανά τον κόσμο.

Στο L'Eau Papier, όπως αυτό ονομάζεται, μπορεί κανείς να διακρίνει τη μυρωδιά του χαρτιού και του μελανιού, καθώς και άλλων υλικών, με την τιμή του νέου προϊόντος να εκκινεί ωστόσο στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 125 δολαρίων.

Η γλυκιά μυρωδιά των παλιών βιβλίων, που θυμίζει πολλές φορές υλικά όπως η βανίλια, το suede δέρμα, τα μπισκότα και τη σκόνη, είναι για πολλούς ανθρώπους που αγαπούν το εν λόγω αντικείμενο πολύ θελκτική, γεγονός που οδήγησε φυσικά τον οίκο στη δημιουργία ενός σχετικού αρώματος.

«Το L'Eau Papier αποτίει φόρο τιμής στο καλλιτεχνικό μας DNΑ», δήλωσε ο Laurence Semichon, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Diptyque. «Γιορτάζει τη δύναμη της φαντασίας, όπου το χέρι, το μελάνι και το χαρτί γίνονται ένα. Είναι ένας φόρος τιμής στην καλλιτεχνική δημιουργία και στο χαρτί, θυμίζει την ιστορία του Οίκου, το πάθος για τη γραμμή και τη γραφή που ενέπνευσε το ιδρυτικό μας τρίο».

Οι αρωματοποιοί της εταιρείας είχαν πειραματιστεί στο παρελθόν και με άλλες μυρωδιές, όπως αυτή του βρεγμένου χώματος, μιας που πιστεύουν ότι επίσης θα μπορούσε να αποτελέσει έμπνευση για ακόμη ένα αξιοπερίεργο, μα θελκτικό για πολλούς λάτρεις των αρωμάτων, αντικείμενο προϊόντος.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις του γαλλικού οίκου για το νέο προϊόν του:

https://www.instagram.com/p/Cp4z2vXoggS/

https://www.instagram.com/p/CqK1D_NPnxj/

https://www.instagram.com/p/CqAh4c0vj6g/