Ένα video με πρωταγωνιστές μια γάτα και ένα ποντίκι κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και θυμίζει σε μεγάλο βαθμό το αγαπημένο cartoon των Hanna-Barbera


Ένα video με πρωταγωνιστές μια γάτα και ένα ποντίκι κάνει τις τελευταίες μέρες τον γύρο του Διαδικτύου και θυμίζει σε μεγάλο βαθμό το αγαπημένο cartoon των Hanna-Barbera, Tom και Jerry!

Η αιώνια κόντρα μεταξύ των δύο ζώων μεταφέρθηκε στη μικρή και έπειτα στη μεγάλη οθόνη μέσα από κινηματογραφικές παραγωγές, από τους William Hanna και Joseph Barbera, οι οποίοι δημιούργησαν ένα από τα πιο επιτυχημένα καρτούν όλων των εποχών. Σε αυτό, η ξεκαρδιστική αντιπαλότητα μεταξύ του γάτου Tom και του ποντικιού Jerry, οι καταδιώξεις των οποίων έχουν συχνά τραγελαφικά αποτελέσματα, κράτησαν και κρατούν ακόμη συντροφιά σε εκατομμύρια πιτσιρίκια – και όχι μόνο – ανά τον κόσμο.

Στο video που κάνει σήμερα τον γύρο του Διαδικτύου, το αξιαγάπητο αυτό κυνηγητό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στη σειρά μεταξύ του Tom και Jerry, εκτυλίσσεται στην πραγματικότητα, με μια γάτα να κυνηγά ένα ποντίκι, το οποίο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αποκτά εκείνο το ρόλο του κυνηγού!

Δείτε το ξεκαρδιστικό viral video πιο κάτω: