Ο Ioanis Patsias δημιούργησε το δικό του tribute show με περισσότερους από 3,500 θεατές


Viral έγινε η διοργάνωση ενός περουβιανού YouTuber, ο οποίος προχώρησε σε ένα recreation συναυλίας της Rosalía μετά την αποφυγή της ίδιας να εμφανιστεί στο Περού στα πλαίσια της Motomami tour.

Ο Ioanis Patsias δημιούργησε το δικό του tribute show με τη μουσική της Ισπανίδας τραγουδίστριας με περισσότερους από 3,500 θεατές να βγάζουν sold out την εντυπωσιακή διοργάνωση, η οποία και πραγματοποιήθηκε στο Parque de la Exposición της Λίμα.

Ο Patsias, γνωστός ως iOA στο YouTube, επαναδημιούργησε το live show που η Rosalía παρουσιάζει κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης περιοδείας της, με οκτώ χορευτές να τον συνοδεύουν, φορώντας τα ίδια κοστούμια, κάνοντας τις ίδιες αλλαγές σε αυτά και με ίδια χορευτικά, φωτισμό και stage design.

Ο iOA και οι “motopapis” του προχώρησαν επίσης σε lip-sync της setlist της συναυλίας, η οποία περιλάμβανε κομμάτια όπως τα “Con Altura”, “Motomami” και “La Combi Versace”.

Δείτε υλικό από τη διοργάνωση πιο κάτω:

Ο Patsias και οι χορευτές του γιόρτασαν μάλιστα όταν ο official TikTok λογαριασμός της Rosalía σχολίασε το show, γράφοντας στα ισπανικά: «Ξεκλειδώθηκε μια παράλληλη διάσταση».

Ο Patsias έχει προχωρήσει παλαιότερα σε αναπαραστάσεις καλλιτεχνών όπως οι J Balvin, Nicki Minaj και Billie Eilish, ενώ η ιδέα προέκυψε όταν παρακολούθησε τη Rosalía στο Radio City Hall της Νέας Υόρκης τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο ίδιος διοργάνωσε casting με περισσότερους από 100 χορευτές μέχρι να επιλεχθούν οι κατάλληλοι, ενώ τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τα εισιτήρια χρησιμοποιήθηκαν αποκλειστικά για να καλύψουν το κόστος της διοργάνωσης που ξεπέρασε τα $100,000.