Δείτε το συγκινητικό βίντεο της επανασύνδεσής τους, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου


Ένα ιδιαίτερα συγκινητικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, στο οποίο ένας άνδρας επανασυνδέεται με τον χαμένο του σκύλο, πέντε ολόκληρα χρόνια μετά την εξαφάνισή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο άνδρας που διαμένει στη Θεσσαλονίκη, την ημέρα των γενεθλίων του, έλαβε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να ζητήσει: Δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από μια κτηνίατρο στον Σταυρό, η οποία τον ειδοποίησε ότι βρέθηκε ο σκύλος του, όπως γνωστοποιεί ίδιος σε βίντεο που κοινοποίησε στο Facebook.

Ο σκύλος εντοπίστηκε από μία παρέα κυνηγών και καθώς είχε ηλεκτρονικό τσιπ, κατάφερε να ταυτοποιηθεί και να επιστρέψει στον ιδιοκτήτη του.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο όπου οι δυο τους ξαναβρίσκονται μετά από μισή δεκαετία χώρια:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟ!!!!! Τον Νοέμβριο του 2017, χάσαμε το λυκόσκυλό μας. Τον ψάχναμε για μήνες. Στην πορεία αποδεχθήκαμε πως τον είχαν κλέψει ή ότι ήταν νεκρός. Χθες, στα γενέθλιά μου, χτύπησε το τηλέφωνο από μια κτηνίατρο στον Σταυρό, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, που μου είπε πως τον βρήκαν (είχε chip φυσικά). Δεν ήξερα αν θα με θυμάται... Βλέπεις, ήταν 2,5 ετών όταν τον χάσαμε και τώρα είναι 7,5. Η συνέχεια στο video...

Posted by Lefteris Papageorgiou on Saturday, January 28, 2023