Εσένα η προσωπικότητά σου ταιριάζει περισσότερο με του Οδυσσέα ή με του Ίκαρου;


Σε νέο TikTok trend έχει μετατραπεί η ελληνική μυθολογία, η οποία φαίνεται πως έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής το τελευταίο διάστημα εξαιτίας των ευφάνταστων κουίζ του κοινωνικού μέσου που αγαπά η Gen Z.

Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο κουίζ που έχει γίνει viral στην πλατφόρμα διαφημίζει την ελληνική μυθολογία και έκανε μέχρι και τον Independent να γράψει σχετικό αφιέρωμα! Σε αυτό, οι χρήστες συμπληρώνουν τις απαντήσεις τους σε σειρά ερωτήσεων και ανάλογα με τα αποτελέσματα βρίσκουν με ποια ελληνική φιγούρα από την μυθολογία ταιριάζουν οι χαρακτήρες τους.

Το τεστ θέτει στους χρήστες μια σειρά από 13 ερωτήσεις, όπως «τι εκτιμάτε περισσότερο» και «με ποια μέθοδο προσπαθείτε να λύσετε τα προβλήματά σας».

@katherinenzr

dying laughing rn #tragicgreekfigure

♬ original sound - sofia :)

Οι προσωπικότητες της ελληνικής μυθολογίας του κουίζ είναι οι εξής:

Πάτροκλος

Οδυσσέας

Πενθέας

Ίκαρος

Ορέστης

Αχιλλέας

Βελλεροφόντης

Αράχνη

Κυπάρισσος

Αντιγόνη

Ορφέας

Σε κάθε περίπτωση, όπως όλα τα κουίζ που υπάρχουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα αποτελέσματα είναι εντελώς αόριστα και τυχαίες επιλογές αλγορίθμων, γι’ αυτό σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να λαμβάνονται στα σοβαρά, όσο κι αν θα θέλαμε να μοιραζόμαστε στοιχεία του χαρακτήρα αγαπημένων μυθολογικών προσώπων!