Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο του δημοφιλούς ράπερ


Το Wednesday έχει εξελιχθεί εδώ και περίπου ένα μήνα στο νέο φαινόμενο του Netflix, καταφέρνοντας να γίνει η δεύτερη πιο επιτυχημένη αγγλόφωνη τηλεοπτική σειρά που έχει παίξει ποτέ στην υπηρεσία και να σπάσει το ρεκόρ του DAHMER: Monster: The Jeffrey Dahmer Story.

Pixel

Μεταξύ άλλων, fan της δημοφιλούς σειράς φαίνεται πως είναι και ο Snoop Dogg, ο οποίος μέσα από τον εξαιρετικά δημοφιλή επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο έχει κάνει face swap με την πρωταγωνίστρια σε διάφορες σκηνές της σειράς. Το βίντεο δημιουργήθηκε φυσικά μέσω ειδικού φίλτρου της εφαρμογής και το αποτέλεσμα είναι απλά ξεκαρδιστικό!

Το βίντεο του ράπερ έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές. Συγκεκριμένα, μέσα σε περίπου 24 ώρες ξεπέρασε τα 1.2 εκατομμύρια likes, με αμέτρητα σχόλια από χρήστες που λατρεύουν το αποτέλεσμα.

Δείτε το viral βίντεο του Snoop Dogg που έγινε…Wednesday!

https://www.instagram.com/p/CmaJWvLscl2/

Στο Wednesday πρωταγωνιστούν οι Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, Luis Guzmán ως Gomez Addams, Isaac Ordonez ως Pugsley Addams, Fred Armisen ως Uncle Fester, Emma Myers ως Enid Sinclair, Jamie McShane ως Sheriff Donovan Galpin, Joy Sunday, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Percy Hynes White, Thora Birch και Hunter Doohan. Επίσης, η Christina Ricci, η οποία είχε υποδυθεί την Wednesday Addams στις ταινίες και τις σειρές των '90s, συμμετέχει σε διαφορετικό ρόλο παίζοντας την Marilyn Thornhill. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο εμβληματικός Tim Burton.