Η κοινή φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο γίνεται meme με μια ξεκαρδιστική παραλλαγή


Η ιστορική φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σκακιέρα για την επιτυχημένη διαφήμιση του οίκου Louis Vuitton έχει κυκλοφορήσει σε διάφορες παραλλαγές με αφορμή το φετινό Μουντιάλ. Από τον Μέσι εναντίον του ίδιου του του εαυτού, μέχρι τον Μέσι δίχως κανέναν ουσιαστικό αντίπαλο, η φωτογραφία φαίνεται πως έχει δώσει περίσσιο υλικό για τα κοινωνικά μέσα, οι χρήστες των οποίων δεν χάνουν ευκαιρία για ένα καλό meme!

Έτσι, μια σελίδα στο Twitter το… τερμάτισε, δείχνοντας την τελική μάχη του Αργεντινού ποδοσφαιριστή μετά την κατάκτηση του τίτλου του Παγκόσμιου πρωταθλητή: αυτή με το.. αυγό!

Ο λόγος φυσικά για ένα ακόμη meme που είχε γίνει παγκόσμιο viral, το οποίο δεν ήταν άλλο από τη φωτογραφία που είχε αποσπάσει μέχρι πρόσφατα τα περισσότερα likes στην ιστορία του Instagram και απεικόνιζε ένα αυγό.

Με τον Μέσι να κονταροχτυπιέται σε likes με την εν λόγω φωτογραφία έπειτα από τη νίκη της Αργεντινής στο φετινό Μουντιάλ, ήταν ζήτημα χρόνου μέχρι κάποιος να σκεφτεί τη δημιουργία του σχετικού meme-μάχης μεταξύ των δυο τους!

Δείτε το εδώ και θυμηθείτε την αρχική φωτογραφία:

m

https://www.instagram.com/p/ClJqVDBtRsq/?utm_source=ig_embed&ig_rid=db39affd-f701-41d4-b0cc-9ac219ca4074