81% των χρηστών της εφαρμογής λέει «ναι» στον δημοφιλή ράπερ!


«Πρέπει να αναλάβω το Twitter;» είναι το δίλημμα που θέτει στους χρήστες της εφαρμογής ο Αμερικανός δημοφιλής ράπερ, Snoop Dogg.

O Elon Musk, εκτελεστικός διευθυντής της Twitter Inc, ενεργοποίησε την Κυριακή που μας πέρασε, μία δημοσκόπηση στην εν λόγω πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ρωτώντας αν θα πρέπει να παραιτηθεί από τη διοίκηση της εταιρείας, προσθέτοντας ότι θα συμμορφωθεί με το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης.

Και οι χρήστες του Twitter, που συμμετείχαν στη σχετική δημοσκόπηση, ψήφισαν υπέρ της αποχώρησής του από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή, λιγότερο από δύο μήνες μετά την εξαγορά της από τον δισεκατομμυριούχο.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου το 57,5% των ψήφων ήταν «ναι», ενώ 42,5% ήταν κατά της ιδέας να παραιτηθεί ο Musk από επικεφαλής του Twitter, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που ο ίδιος ξεκίνησε. Περισσότεροι από 17,5 εκατομμύρια άνθρωποι πήραν μέρος στην ψηφοφορία.

Έτσι με τη σειρά του, ο Snoop Dogg έθεσε... υποψηφιότητα να αγοράσει το Twitter μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του Musk, δίνοντας την επιλογή στους χρήστες της εφαρμογής να εκφράσουν το τι θέλουν.

Η ανάρτηση του Snoop Dogg:

Μέσα σε λίγες μόλις ώρες, πάνω από 2,2 εκατομμύρια χρήστες του Twitter ψήφισαν στη δική του δημοσκόπηση, εκ των οποίων το 81% λέει «ναι» στον Snoop Dogg ώστε να αγοράσει την πλατφόρμα από τον Musk.

Οι ψήφοι των χρηστών του Twitter:

snoop-dogg-twitter

Μάλιστα, οι χρήστες του Twitter εκστασιάστηκαν με το δίλημμα που τους έθεσε και σχολίασαν πως ο Snoop Dogg πρέπει να αναλάβει και η δημοσκόπηση να κλείσει... άμεσα! «Οι κανόνες είναι κανόνες, Musk. Τώρα είναι η ώρα του Snoop!».