Τι νομίζετε εσείς ότι συμβαίνει;


Το απόλυτο viral έγινε ένα βίντεο από το βιντεοπαιχνίδι Call of Duty: Modern Warfare II, το οποίο ξεπέρασε τις 11.5 εκατομμύρια προβολές μέσα σε μόλις μερικά εικοσιτετράωρα.

Το κεντρικό campaign του παιχνιδιού είναι πλέον διαθέσιμο για όσους έχουν προχωρήσει σε προ-παραγγελία αυτού και έτσι ένας παίκτης του αποφάσισε να μοιραστεί στο Twitter ένα φαινομενικά απλό απόσπασμα από πίστα του παιχνιδιού στην πόλη του Άμστερνταμ.

Το βίντεο άρχισε να αποκτά αμέσως δημοσιότητα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αφού κατάφερε να μπερδέψει πολλούς χρήστες ως προς το αν αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού ή ένα βίντεο από την πραγματική ζωή στην πόλη.

Και είναι γεγονός ότι, εκ πρώτης όψεως, ο το νέο Call of Duty είναι τόσο εντυπωσιακό που το βίντεο μπορεί να μπερδέψει τους παίκτες του δημοφιλούς παιχνιδιού, κάνοντάς τους να νομίζουν ότι παίζουν με τη χρήση πραγματικής κάμερας στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας.

Το viral από την πίστα του Call of Duty: Modern Warfare II στο Άμστερνταμ:

Μετά τη δημοσίευση του χρήστη @juanbuis, εκείνος ζήτησε από άτομα που μένουν στην πόλη να μοιραστούν υλικό από εκείνη και την πραγματικά ζωή, ώστε να γίνει σύγκριση με το πώς απεικονίζεται στο παιχνίδι.

Το αίτημά του βρήκε ανταπόκριση και έτσι μπορείτε να δείτε παρακάτω πόσο καλά μεταφέρει το Modern Warfare II την ολλανδική πόλη στη μικρή οθόνη.