Χάρτινες σακούλες, κράνη μηχανής ακόμη και αυγοθήκες επιστρατεύονται σε κολέγιο της πόλης Legazpi για την αποφυγή της αντιγραφής από τους φοιτητές του!


Έναν ευφάνταστο τρόπο εφηύραν οι εκπαιδευτικοί σε κολέγιο στις Φιλιππίνες, προκειμένου οι φοιτητές του να μην αντιγράφουν στις προαγωγικές εξετάσεις τους. Έτσι, οι σπουδαστές αναγκάστηκαν να καθίσουν σε θρανία και έδρανα φορώντας χάρτινες σακούλες, μαντίλια, κράνη μηχανής, ακόμη και αυγοθήκες και εσώρουχα στο κεφάλι τους, προκειμένου όλα τα παραπάνω να μπλοκάρουν ουσιαστικά την περιφερειακή τους όραση και να μην αντιγράφουν από τους/τις διπλανούς/-ες τους!

Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου, έπειτα από δημοσιοποίηση φωτογραφικού υλικού από το BBC, το οποίο κατάφερε να κάνει τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του κολεγίου της πόλης Legazpi των Φιλιππινών το απόλυτο ξεκαρδιστικό viral των ημερών.

Η Mary Joy Mandane-Ortiz, καθηγήτρια μηχανολογίας στο Bicol University College of Engineering που βρίσκεται πίσω από την ιδέα, δήλωσε ότι αυτή υπήρξε «πραγματικά αποτελεσματική». Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του κολεγίου σημείωσαν καλύτερες επιδόσεις στις εξετάσεις τους και από ό,τι φαίνεται, αυτός ο τρόπος εξέτασης ήρθε για να μείνει!

Δείτε σχετική ανάρτηση στο Facebook και φωτογραφίες από τα «καπέλα κατά της αντιγραφής»:

https://www.facebook.com/psngayondigital/posts/pfbid02eT7jYHgtxfU83TeJT2p44Pk2E47PkM7mh1gPC6qx4t92Fxu3NCXdKkPiMZwXskizl

Φοιτητές στις Φιλιππίνες φόρεσαν «καπέλα κατά της αντιγραφής»

Φοιτητές στις Φιλιππίνες φόρεσαν «καπέλα κατά της αντιγραφής»

Φοιτητές στις Φιλιππίνες φόρεσαν «καπέλα κατά της αντιγραφής»