Ημιμόνιμες βαφές, ψαλίδια και extensions, γιατί υπάρχουν; Για να μας βγάλουν από το λάκκο της καραντίνας


Μετρήσαμε πλακάκια, τα είπαμε μέσω zoom με όλους μας τους φίλους, σχολιάσαμε μέχρι δακρύων σε ομαδικές συνομιλίες στο messenger τα διαγγέλματα, το ρίξαμε στη κηπουρική, κάναμε TikTok (κι ας το κοροϊδεύαμε) αλλά τίποτα από όλα αυτά δε νίκησε τη βαρεμάρα που μας κατατρώει στη καραντίνα.

Κι όσο η καραντίνα ''τραβάει'' τόσο η ανία μας γίνεται ανεξέλεγκτη και η όρεξή μας για πειραματισμούς με το φαγητό ακόμη μεγαλύτερη. Ίσως σου ξέφυγε όμως κάτι από τη λίστα ''όσα πρέπει να κάνεις στο δεύτερο lockdown για να μην πας από βαρεμάρα ''. Κι αυτό είναι η εντατική ενασχόλησή σου με τις τρίχες σου. Αν υπάρχει κάτι πάνω μας που μπορούμε να το αλλάζουμε όσο συχνά θέλουμε χωρίς να κινδυνεύουμε είναι σίγουρα τα μαλλιά μας.

Ναι, αυτά θα τα τραβήξουν όλα, όλες τις καταπιεσμένες μας επιθυμίες που έχουν μαζευτεί και είναι έτοιμες να εκραγούν μέτα από τόσο εγκλεισμό (αν ήδη δεν έχουν σκάσει). Αν πειραματιστήκαμε με τα μάτια της κουζίνας μας (τι πιο επικίνδυνο από αυτό;), γιατί να μην πειράξουμε τα μαλλιά μας; Ημιμόνιμες βαφές, ψαλίδια και extensions, γιατί υπάρχουν νομίζετε; Για να μας βγάλουν από το λάκκο της καραντίνας.

Δες το σαν challenge εσύ που τρέμεις να κόψεις τη ψαλίδα από το μαλλί σου που μοιάζει σε μάκρος με του Γαλιατσάτου από τους Nightstalker, εσύ που παλεύεις δύο καλοκαίρια να τα μακρύνεις αλλά βρίσκεσαι ακόμη στα μέτρα Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Είναι η ιδανική εποχή για να δοκιμάσουμε πράγματα πάνω μας αφού κι αν επιβεβαιωθεί το χειρότερο σενάριο και δεν μας πάει όσο νομίζαμε η αλλαγή, μπορούμε ελεύθερα να κλειστούμε στο σπίτι μέχρι να τα επαναφέρουμε. Πάρε μερικές ιδέες από φωτογραφίες ''πριν και μετά'' που βρήκαμε στα social media και μετά πάρε το ρίσκο. Κι αν έχει ολοσχερή αποτυχία, μην αγχώνεσαι. Καραντίνα είναι και δεν θα περάσει.

aac.jpg

 

aakf.jpg

 

aavncs.jpg

 

aaabns.jpg

 

aabnc.jpg

 

aabnf.jpg

 

aabgk.jpg

 

abren.jpg