Ώρα να αναδείξεις το δημιουργικό σου ταλέντο και να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη


Αν είσαι καλεσμένη τελευταία στιγμή σε αποκριάτικο πάρτι zoom και δεν ξέρεις τι να ντυθείς, ζητήσαμε τη βοήθεια της αστρολογίας για να δεις ποιες προτάσεις σου ταιριάζουν σύμφωνα με το ζώδιό σου. Οι Απόκριες είναι μια εποχή που τα όρια μεταξύ των δύο κόσμων (ορατού και αοράτου) είναι λεπτά. Είναι μια ευκαιρία για να δοκιμάσεις νέες προσωπικότητες – να γίνεις πιο γενναία, πιο αστεία ή πιο τολμηρή, τουλάχιστον για μία νύχτα.

Κριός

Ως ο πολεμιστής του ζωδιακού κύκλου θα σου ταίριαζε το ντύσιμο ενός είδους υπερήρωα. Το αρχέτυπου του Κριού είναι άγριο, μαχητικό και ανταγωνιστικό, οπότε κάθε είδος θεάς μαχήτριας και πολέμου θα ήταν επίσης πολύ ωραία επιλογή όπως η πριγκίπισσα Xena Warrior ή οποιαδήποτε από αυτές τις «κακές» γυναίκες της μυθολογίας ή της ιστορίας.

Ταύρος

Προτιμάς τα όμορφα πρωτότυπα ρούχα για κοστούμι και το έντονο μακιγιάζ για μάσκα κι οι φετινές Απόκριες γίνονται αφορμή για να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου. Δεδομένου ότι είναι zoom και βλέπουν κυρίως το πρόσωπό σου, γιατί να μην τα δώσεις όλα στο υπερόπλο που λέγεται μακιγιάζ; Ίσως η Violet Beauregarde του Willy Wonka, ένας δημιουργικός χαρακτήρας Sims με πράσινα μαλλιά ή οποιοδήποτε από αυτά τα άλλα λαμπρά κοστούμια ιδιαίτερης ομορφιάς.

Δίδυμοι

Είσαι ιδιαίτερα έξυπνη και λατρεύεις τα παιχνίδια λέξεων, μπορείς να φτιάξεις το αγαπημένο σου γράμμα, να δημιουργήσεις ένα κοστούμι με γράμματα ή τραπουλόχαρτα ή να εμπνευστείς από τις ηρωίδες των λογοτεχνικών έργων στα οποία έχεις αδυναμία.

Καρκίνος

Σου αρέσει να νιώθεις άνετα και θα ήθελες να φοράς κάτι που να εκφράζει τον εαυτό σου. Και φέτος, δεν χρειάζεται να ανησυχείςγια τον καιρό οπότε στην άνεση του σπιτιού μπορείς να φορέσεις οτιδήποτε σε εκφράζει και να αφήσεις την προσωπικότητά σου εντελώς ελεύθερη – από κάτι ανάλαφρο και τούλινο μέχρι κάτι πολύχρωμο και πιο διασκεδαστικό.

Λέων

Ως βασίλισσα που θες τους προβολείς πάνω σου, τις Απόκριες τις ζεις με την ψυχή σου. Για ένα κοστούμι που θα κάνει πραγματικά αυτό το καρναβάλι σου ξεχωριστό, μπορείς να επιλέξεις ένα άτομο ή χαρακτήρα που είναι διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ, σταρ ή τραγούδιστρια - βασικά, οποιοσδήποτε στην ιστορία που ξέρει πώς να κάνει είσοδο. ΣκέψουCleopatra, Madonna, Lady Gaga, Beyoncé, David Bowie και Nicki Minaj.

Παρθένος

Πρακτική και προσανατολισμένη στη λεπτομέρεια, συνήθως σου αρέσει να κρατάς τα κοστούμια αποκριών σου απλά. Δεν σου αρέσει να φοράς μια περίτεχνη φορεσιά. Προτιμάς να αξιοποιήσεις χαριτωμένα αξεσουάρ και να χρησιμοποιείς ελάχιστο μακιγιάζ για να ολοκληρώσεις μια εμφάνιση που έχεις ήδη έτοιμη. Μπορεί να φορέσεις κάτι μαύρο στο κεφάλι και αυτιά γάτας και να την ονομάζετε νύχτα. Μην ξεχάσεις τη χαριτωμένη μύτη και τα μουστάκια.

Ζυγός

Σου αρέσει να φαίνεσαι πάντα χαριτωμένη στις Απόκριες και να ξεδιπλώνεις το δημιουργικό και ευφάνταστο ταπεραμέντο και η φετινή χρονιά δεν θα διαφέρει ως προς αυτό. Το ζώδιο της ισορροπίας και της αρμονίας θαυμάζει την κλασική ομορφιά του Χόλιγουντ όπως η Όντρεϊ Χέπμπορν, η Ρίτα Μόρενο, η Κλάρα Μπόου ή η Τζόζεφιν Μπέικερ. Θα μπορούσες επίσης να εμφανιστείς ως θεά που κυβερνάται από την Αφροδίτη, είτε πηγαίνειςως η ίδια η Αφροδίτη, η θεά Ιστάρ, ή κάτι από αυτά τα άλλα.

Σκορπιός

Στον Σκορπιό αρέσουν οι μεταμφιέσεις, οπότε βρίσκεσαι στο φυσικό σου στοιχείο όταν περιβάλλεσαι από όλα τα πράγματα των Απόκριων. Τα κλασικά κοστούμια αποκριών είναι εξαιρετικές επιλογές για τον Σκορπιό, οπότε προσπαθήστε να βάλετε τη δική σου λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά σε μια μάγισσα, έναν σκελετό, ένα φάντασμα ή ένα βαμπίρ.

Τοξότης

Ξεχωρίζεις για τη διασκεδαστική και περίεργη φύση σου, οπότε εκμεταλλεύσου αυτήν την ευκαιρία του καρναβαλιού για να μάθεις κάτι νέο. Αυτό αφήνει τις επιλογές κοστουμιών αρκετά ανοιχτές. Ίσως διαλέξεις ένα χρώμα που δεν φοράς ποτέ και να φτιάξεις ένα κοστούμι γύρω από αυτό. Ή αν θα προτιμούσες ένα κοστούμι από μια συγκεκριμένη δεκαετία, μάθε τι φορούσαν και βρες τα κατάλληλα αξεσουάρ από την γκαρνταρόμπα σου ή την ντουλάπα της μαμάς σου.

Αιγόκερως

Ο φιλόδοξος και ισχυρός εαυτός σου μπορεί να αρέσκεται να μπαίνει στα παπούτσια των σημερινών ηγετών που γράφουν ιστορία. Όποια κι αν είναι η δυναμική προσωπικότητα που σε εκφράζει δες πώς θα τη φέρεις στο δικό σου στιλ και πώς θα την εκπροσωπήσεις καλύτερα – πάντως μια μόλις πρόσφατα είχαμε την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας μια χαρά θα σου πήγαινε και το look σουφραζέτα.

Υδροχόος

Εφευρετική και με ανθρωπιστικές ανησυχίες, το κοστούμι σου κάνει τους ανθρώπους να σε κοιτούν και να σκέφτονται δύο φορές. Ίσως θα ήθελες να χρησιμοποιήσεις την ευκαιρία για να επισημάνεις τα ηθικά ζητήματα σχετικά με την κατανάλωση κρέατος ή την εξάπλωση του κορωνοϊού. Ή μπορεί να εμπνευστείς από αγαπημένες δυναμικές γυναίκες – όπως η Φρίντα Κάλο. Ό,τι κι αν ντυθείς πάντως θα είναι κάτι εντελώς μοναδικό.

Ιχθύς

Η ονειροπόλος του ζωδιακού κύκλου, σου αρέσει να αλληλοεπιδράς με άλλους πνευματικούς κόσμους είτε μέσω τέχνης, μουσικής ή λέξεων. Αγαπάς το μυστικιστικό φανταστικό και πιθανότατα έχεις ήδη περάσει προηγούμενες Απόκριες ως νεράιδια, ξωτικό, γοργόνα ή μονόκερος. Δοκίμασε μία από αυτές τις πολλές εκπληκτικές παλιές σου στολές φροντίζοντας φέτος να εστιάσεις στα μαλλιά. Επίσης, θυμήσου glitter - πολλά πολλά glitter.

Μια τελευταία συμβουλή: Εάν το εικονικό πάρτι σου πραγματοποιείται στο Zoom, μην ξεχάσεις να προσθέσειςένα ανατριχιαστικό φόντο για να συμβάλλεις στη συνολική απόκοσμη ατμόσφαιρα. Μείνε ασφαλής και απόλαυσε χαρούμενες Απόκριες.

Πηγή