Θα πρωταγωνιστήσουν στην εκπομπή  “Europe From Above'' σε ένα επεισόδιο- αφιέρωμα στον «Ανθισμένο Κάμπο της Βέροιας»


Για όσους δεν την επισκεφτήκαμε ακόμη μας αρκούν οι φωτογραφίες πάνω στις οποίες πέφτουμε κάθε Μάρτη στο Instagram ενώ όσοι την έχουν περπατήσει έχουν διαμορφώσει ακόμη πιο θετική άποψη από εμάς. Έτσι ακριβώς ''την έπαθε'' και το τηλεοπτικό δίκτυο National Geographic όπου μετά τη πρώτη επίσκεψη στον κάμπο της Ημαθίας αποφάσισε ότι αυτή η ομορφιά δεν θα μπορούσε να μείνει ''εκτός γυρισμάτων''. Καλά καταλάβατε, οι ανθισμένες ροδακινιές της Βέροιας αποκτούν άλλη υπόσταση. Συγκεκριμένα, θα πρωταγωνιστήσουν στην εκπομπή  “Europe From Above”και το επεισόδιο- αφιέρωμα έχει όνομα: ο «Ανθισμένος Κάμπος της Βέροιας».

exvz.jpg

 

aavr.jpg

 

avrr.jpg

 

vr.jpg

Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου, ημερομηνία που έχει οριστεί η προβολή του επεισοδίου. Να πούμε ακόμη ότι το τμήμα τουρισμού του Δήμου Βέροιας έπαιξε σημαντικό ρόλο σ' αυτό το εγχείρημα. 

«Είχε φανεί από την πρώτη χρονιά που είχαμε δειλά δειλά ξεκινήσει δραστηριότητες προβολής της περιοχής, πως οι εικόνες του ανθισμένου ροζ κάμπου, όπως απεικονίζεται από την Ελιά, το "μπαλκόνι" της Βέροιας, είχαν απήχηση όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και εκτός συνόρων. Έτσι, στις αρχές του 2020 επικοινώνησαν μαζί μας στελέχη εταιρείας οπτικοακουστικών παραγωγών και μας εξήγησαν πως ήθελαν να έρθουν στην περιοχή, ώστε να κάνουν γυρίσματα για λογαριασμό του National Geograhic, κάτι που φυσικά μας ενθουσίασε» όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας, Ζήσης Χ. Πατσίκας συνεχίζοντας πως  «Ήταν μια απίστευτα χαρμόσυνη είδηση, που μας ήρθε όμως μέσα στην καταχνιά της πανδημίας! Ευτυχώς, τα γυρίσματα ξεκίνησαν άμεσα».

«Ενώ ήμασταν προετοιμασμένοι ώστε μετά τις λήψεις να φιλοξενήσουμε το επιτελείο που ανέλαβε τα γυρίσματα και τη φωτογράφηση, τα συνεργεία ολοκλήρωσαν τη δουλεία τους σε περιορισμένο χρόνο -ευτυχώς στο ...παρά ένα- και στη συνέχεια αναχώρησαν άμεσα, με την υπόσχεση να επιστρέψουν. Η παραγωγή ευτυχώς επέστρεψε και συνεχίστηκαν τα γυρίσματα τελικά τον Ιούνιο, όταν είχαμε μια σχετική χαλάρωση των περιορισμών παγκοσμίως. Καταφέραμε και ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα μαζί με τις εικόνες της φάσης τη συγκομιδής και πλέον το μόνο που αναμένουμε είναι να δούμε όλοι το τελικό αποτέλεσμα».