Η 3D υπόσταση που δίνει στα σχέδιά του καθιστά τόσο ξεχωριστή τη προσωπική του καλλιτεχνική σφραγίδα


Για τον καθένα κρύβουν μία σημαντική ιστορία ή ολόκληρη τη κοσμοθεωρία τους. Τα τατουάζ άλλωστε είναι ο κατ' εξοχήν τρόπος στις μέρες μας (ενώ κουβαλούν ήδη μεγάλη ιστορία) για να κάνει κάποιος σύμβολο κάτι που αγαπά ή που έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνον. Κάτι που τον καθόρισε και που συνεχίζει να τον καθορίζει. Ο γνωστός στους κύκλους του, με το ψευδώνυμο mr. T Stucklife, καταπιάστηκε με αυτή τη τέχνη και θεωρείται το μαγικό χέρι για τόσους και τόσους φαν των τατουάζ στη Στοκχόλμη, με τα σχέδιά του να μαρτυρούν μία πραγματικά ενδιαφέρουσα αισθητική. 

lnnnsk.jpg

Στο Instagram, δε, είναι ανάρπαστος και όχι αδικαιολόγητα. Καταπιάνεται με αρκετά απαιτητικά ''θέματα'' ανάμεσα στα οποία τα πορτραίτα προσώπων και κυρίως γυναικών, κάνει αναφορές στην ελληνική αρχαιότητα ενώ αγαπημένη του αφορμή για καινούρια σχέδια βρίσκει και στο ζωικό βασίλειο.  Ρίχνοντας μία ματιά στα έργα του κάτι άλλο που αναγνωρίζει κανείς εύκολα, εκτός από τον οίστρο του, είναι πως κινείται αυστηρά στο ασπρόμαυρο. Το τεχνικό παίζει τεράστιο ρόλο, ακόμη, στο πώς καταφέρνει να κάνει τα έργα του να μοιάζουν.  Όλα τα σχέδια νοιώθεις, βλέποντάς τα, πως θα ζωντανέψουν μπροστά σου. Τους δίνει μία 3D υπόσταση και αυτό είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό στον τρόπο που σχεδιάζει που καθιστά τόσο ξεχωριστή και παράξενη την προσωπική του καλλιτεχνική σφραγίδα.

 Το προφίλ του αποτελεί μία ωραία πηγή για να εμπνευστείς για το επόμενο τατουάζ σου. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα σε κερδίσει κάποιο σχέδιο αλλά σίγουρα θα βρεις κάποιες νέες προσαλμβάνουσες για αυτή την τόσο ιδιαίτερη μορφή τέχνης. 

 

awmag.jpg

 

shrp.jpg

 

fng.jpg

 

tm.jpg

 

grls.jpg

 

awm.jpg

 

dg.jpg

 

psd.jpg

 

wmn.jpg