Γυρίζει τα πράγματα ανάποδα κι άλλες φορές τα κάνει να μοιάζουν εξαιρετικά αστεία στα μάτια μας


Αν είχε πρόσωπο ο ιλουζιονισμός μάλλον θα  έφερνε στον Filipe SJ όπως αυτοπροσδιορίζεται στο Instagram. Πρόκειται για ένα νέο αίμα στο Instagram, την εφαρμογή που όλοι αγαπάμε για πολλούς λόγους και κυρίως για τις φωτογραφίες που συναντά κανείς εκεί. Δεν έχει ιδέα από φωτογραφία όπως δηλώνει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Bored Panda παρόλα αυτά δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειές του να φωτογραφίζει με τη μηχανή ή το κινητό του.

Ξεκίνησε δειλά δειλά ή μάλλον εντελώς αυθόρμητα να φωτογραφίζει την οικογένειά του σε ανύποπτο χρόνο για εκείνους, μετά πειραματίστηκε με τους φίλους του και στη συνέχεια με περαστικούς που δεν θα ξανα έβλεπε ποτέ ξανά. Αργότερα, αφορμές βρήκε στον ουρανό, σε διάφορα σημεία-ορόσημα της πόλης του. Ο Filipe επιδίδεται σε μία ιδιαίτερη μορφή τέχνης, αν θεωρείται έτσι. Τον ψευδαισθητισμό. Χρησιμοποιώντας το έμφυτο ταλέντο του να βλέπει τα πράγματα τόσο παράξενα μα αστεία αλλά και με σύμμαχό του διάφορες εφαρμογές, άλλες φορές γυρίζει τα πράγματα ανάποδα, κι άλλες τα κάνει να μοιάζουν εξαιρετικά αστεία στα μάτια μας. 

hrs.jpg

Το Instagram έχει δώσει βήμα σε πολλούς ανθρώπους να μοιραστούν μαζί μας κρυφά ταλέντα και μόνο να μας παρακινήσουν κι εμάς για το επόμενο βήμα καταφέρνουν. Ο Filipe κάνει τέχνη την οφθαλμαπάτη με έναν δικό του τρόπο και με βάση τη δική του ιδιαίτερη αισθητική. Γι' αυτό και αξίζει με σιγουριά και το δικό σου follow! Εκείνος θα αποκτήσει έναν ακόμη θαυμαστή (ήδη ο λογαριασμός του μετράει πολλούς followers) και εσύ λόγους να παραξανεύεσαι όποτε σκρολάρεις...

 

ill.jpg

 

cdk.jpg

 

iccr.jpg

 

ccks.jpg

 

lbr.jpg

 

grl.jpg

 

phgt.jpg

 

bss.jpg