Amy Winehouse, John Lennon και Yoko Ono,  Bob Marley είναι στη λίστα


Στιγμάτισαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο τη μουσική βιομηχανία, τους ακούμε δυνατά στα ακουστικά μας ακόμη κι αν πέρασαν χρόνια από τότε που κυκλοφόρησαν τα  έργα τους ενώ ακόμη κάποιοι μας αιφνιδίασαν και για το κοινωνικό τους έργο μέσα από  ακτιβιστικές και άλλες δράσεις ενώ άλλοι μας ξάφνιασαν με τους αιφνίδιους και εντελώς απροσδόκητους θανάτους τους...

Το Χόλιγουντ ετοιμάζει 10 ταινίες- οδοιπορικά για τη ζωή καλλιτεχνών που στοίχειωσαν γενιές και γενιές και αποτέλεσαν σημείο αναφοράς για τα δικά μας πρότυπα (μουσικά και στάσης ζωής). Εμείς επιλέξαμε έξι καλλιτέχνες, την Amy Winehouse, τους John Lennon και Yoko Ono, τον Bob Marley, τον Elvis Presley και την Celine Dion. Παρακάτω αναφέρονται οι ταινίες που βρίσκονται στα σκαριά για όλους αυτούς και το μόνο που μένει τώρα είναι να περιμένουμε να τους δούμε στη μεγάλη οθόνη το 2021 για να τους νοσταλγήσουμε περισσότερο!

 

Amy Winehouse

Η Alison Owen και η Debra Hayward της Monumental Pictures ετοιμάζουν μια ταινία για τη ζωή της σπουδαίας Amy Winehouse, που έφυγε άδικα, σε νεαρή ηλικία. Θα συνεργαστούν με τον πατέρα της Winehouse, τον Mitch, ο οποίος δήλωσε ότι «η στιγμή τώρα είναι σωστή»Δεν έχει οριστεί ακόμα καστ για την ταινία.

 

Bob Marley

Αν οφείλεται σε κάποιον το πάντρεμα του mainstream κοινού με τη reggae αυτός είναι ο Bob Marley. Εκείνος έδωσε τα φώτα για την αλλαγή του μουσικού τοπίου πριν τον νικήσει ο καρκίνος σε ηλικία μόλις 36 ετών...

 

Celine Dion

Η ταινία «The Power of Love» πρόκειται για ένα οδοιπορικό στη ζωή της Καναδής σούπερ σταρ Celine Dion. Πρωταγωνίστρια θα είναι η Valérie Lemercier, η οποία και σκηνοθετεί τη ταινία, την οποία θα δούμε στα γαλλικά. Τραγούδια της εμβληματικής τραγουδίστριας θα αποτελέσουν μέρος της ταινίας.

 

Elvis Presley

Γυρισμένο στην Αυστραλία το «Moulin Rouge», μια βιογραφική ταινία για τη ζωή του Elvis Presley. Θα δούμε τον Tom Hanks ως συνταγματάρχη Tom και τον Austin Butler ως Βασιλιά του Ροκ εν Ρολ.

 


John Lennon και Yoko Ono

Πρόκειται για το «Bohemian Rhapsody», γραμμένο από τον σεναριογράφο Anthony McCarten και επικεντρώνεται στο ειδύλλιο μεταξύ του John Lennon και της Yoko Ono, με αναφορές στην ακτιβιστική τους δράση. Σκηνοθετημένη από τον Jean Marc Vallée.