Foo Fighters, Scorpions, Goo Goo Dolls ετοιμάζονται να μας ''ανησυχήσουν'' Χριστουγεννιάτικα


Αν κάτι μας έχει λείψει πιο πολύ από όλα από τότε που ξεκίνησε την επέλασή της και εδώ η πανδημία, αυτό είναι σίγουρα οι συναυλίες. Το YouTube μπορεί σίγουρα να απαλύνει τον πόνο μας ή τα βιντεάκια που έχουμε συγκεντρώσει από όσες έχουμε παρευρεθεί στη ζωή μας, αλλά σίγουρα δεν θρέφουν τη πληγή. Οι συναυλίες ήταν το γεγονός των καλοκαιριών μας ενώ τους χειμώνες ειδικά από τον Ιανουάριο και μετά διοργαγώνονταν τα πιο αξέχαστα live. Και κάτι τέτοιες στιγμές μας βοηθούσαν να τη παλέψουμε για τον υπόλοιπο χρόνο...

Το συγκινητικό της υπόθεσης ήταν πως από τον περασμένο Μάρτιο και μετά μουσικοί από όλο τον κόσμο συνέχισαν το θεραπευτικό (για εμάς) έργο τους (γιατί για εκείνους εκτός από θεραπευτικό είναι και ο βασικός τρόπος βιοπορισμού τους) μέσα από live που έδιναν από τα σαλόνια τους. Και αυτή η παράδοση (που ελπίζουμε να μην ήρθε για να μείνει) επιστρέφει για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Γιατί αν δεν είναι η μουσική ο κατάλληλος τρόπος να ξορκίσουμε όλα αυτά που μας στεναχωρούν, τότε ποιός είναι;

Το πρόγραμμα είναι κάτι περισσότερο από δυνατό. Foo Fighters, Scorpions, Goo Goo Dolls καθώς και άλλα συγκροτήματα-διαμάντια από το εξωτερικό θα παίξουν για εμάς. Πέρα όμως από το εξωτερικό, συναυλιακές στιγμές αποφάσισαν να μας χαρίσουν και οι εδώ καλλιτέχνες. Μπορεί οι συναυλίες από το σπίτι μας να μην είναι τόσο έντονες όσο θα 'πρεπε, όμως τιμώντας έστω κι έτσι, όλους αυτούς τους μουσικούς ίσως αυξάνουμε τις πιθανότητες να ξανα δούμε ζωντανά όλους τους μουσικούς για τους οποίους λυσσάμε στηρίζοντάς τους τώρα οικονομικά, έστω κι έτσι!

 

Foo Fighters 15 Δεκεμβρίου

Η Amazon Music παρουσιάζει το αγαπημένο ροκ συγκρότημα για μία μοναδική εορταστική συναυλία με τίτλο, «Holiday Plays: Foo Fighters». Το event θα παρουσιάσει ο ανερχόμενος ράπερ Lil Nas X. Δείτε το livestream εδώ στις 3 το πρωί.

 

Lewis Capaldi 17 Δεκεμβρίου

Η μουσική πλατφόρμα Pandora παρουσιάζει τον Βρετανό μουσικό Lewis Capaldi σε μία συναυλία, με τίτλο «Celebrate The Magic of Home». Μπορείτε να παρακολουθήσετε το livestream δωρεάν εδώ.

 

Μία συναυλία για το Music is Art από τους Goo Goo Dolls 18 Δεκεμβρίου

Ο Robby Takac των Goo Goo Dolls παρουσιάζει την συναυλία «Streaming On The Web Sing Along Thing», η οποία βοηθάει τον οργανισμό Music Is Art. Η συναυλία θα περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικα τραγούδια, αλλά και αγαπημένα κομμάτια των Goo Goo Dolls. Τα εισιτήρια δεν έχουν συγκεκριμένη τιμή, αλλά μπορείτε να «πληρώσετε όσο θέλετε», εδώ.

 

Scorpions 19 Δεκεμβρίου

Το Rock ‘n’ Roll Fantasy Camp παρουσιάζει μία livestream συναυλία με τους θρυλικούς Scorpions. Τα εισιτήρια ξεκινούν από 25 δολάρια και μπορείτε να τα αγοράσετε εδώ. Η συναυλία ξεκινά στις 10 το βράδυ.

 

Irene Skylakaki Trio από το Θέατρο Πορεία

Μετά από αρκετά χρόνια στο Λονδίνο, η τραγουδίστρια/τραγουδοποιός Irene Skylakaki επέστρεψε εδώ και λίγους μήνες στην Ελλάδα και με τον καινούριο της δίσκο με τον τίτλο Souvenir να έχει κυκλοφορήσει πριν μερικές μέρες ετοιμάζεται για ένα ιδιαίτερo και ατμοφαιρικό live stream session με το trio project της, στo Θέατρο Πορεία στις 27 Δεκεμβρίου στις 21:00. Δείτε την συναυλία και αγοράστε τα εισιτήρια εδώ.

 

Ο Κωστής Μαραβέγιας από το ΚΠΙΣΝ 28 Δεκεμβρίου

Τρεις ημέρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2020, το ΚΠΙΣΝ παρουσιάζει, στο πλαίσιο του εορταστικού του προγράμματος, τον Κωστή Μαραβέγια σε μια συναυλία με ισχυρές δόσεις αισιοδοξίας. Ο δημοφιλής συνθέτης, τραγουδοποιός και πολυοργανίστας θα ανέβει στη σκηνή της Αίθουσας Σταύρος Νιάρχος στις 20:30 με μια μουσική παράσταση ευφορικών μουσικών του κόσμου, συναισθημάτων, θετικής ενέργειας και αγάπης. Δείτε την παράσταση εδώ.

 

31 Δεκεμβρίου παραμονή πρωτοχρονιάς με τους BTS

Το φαινόμενο της K-Pop ετοιμάζει μία φαντασμαγορική livestream συναυλία την τελευταία ημέρα του 2020. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι, ώρα Ελλάδος. Φυσικά, δεν θα είναι μόνοι τους, αφού θα εμφανιστεί επίσης η Halsey, αλλά και ο Steve Aoki. Εισιτήρια θα βρείτε εδώ.