Ένα spoiler από τους 10 πιο παραμυθένιους στολισμούς


Μπορεί να φλερτάραμε με ημικρανία ή ηλεκτροπληξία ακόμη και στο πρώτο κοίταγμα της πλατείας Συντάγματος τόσα χρόνια (ειδικά με τον φετινό χριστουγεννιάτικο στολισμό) όμως, θα ήμασταν ψεύτες αν αρνούμασταν (τουλάχιστον για τους πιο μίνιμαλ φωτισμούς) πως δεν μας αρέσουν ή δεν τραβούν έστω για λίγο το βλέμμα μας πάνω τους.

Τι κι αν πρόκειται να περάσουμε με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο τις φετινές γιορτές, αν σκεφτεί κανείς ότι άλλες χρονιές ήταν must η αλλαγή της χρονιάς με συγγενείς που ίσως δεν συμπαθούσες, μα φέτος σου λείπουν παραδόξως και φυσικά μετά ακολουθούσε είτε κλαμπ για τους πιο άγριους είτε μάζωξη με τσίπουρα για τους περισσότερο άγριους. Παρά το αλλιώτικο σκηνικό που θα ζήσουμε φέτος (γιατί άντε να βρεις εννιά άτομα που πραγματικά συμπαθείς) και για να σοβαρέψουμε, παρά τη παγκόσμια κρίση που βιώνουμε υγειονομική και οικονομική (κυρίως όσοι ήταν ήδη χτυπημένοι οικονομικά), η διάθεση φαίνεται πως δεν μας εγκατέλειψε ακόμη.

Κυκλοφόρησαν ήδη πρώτες φωτογραφίες από διάφορες χώρες στις οποίες οι πλατείες εναρμονίστηκαν με το πνεύμα των γιορτών. Άλλες θα τις χαρακτηρίζαμε ακραία φορτωμένες, άλλες συμπαθητικές και άλλες ζηλευτές. Κακά τα ψέματα όλοι μας λαχταράμε τα πρώτα ταξίδια αφού περάσει αυτό το κακό...2020.

 

https://www.instagram.com/p/CHHseV9pX3W/?utm_source=ig_embed

 

https://www.instagram.com/p/CH7JYEsA-BP/?utm_source=ig_embed

 

https://www.instagram.com/p/CI1AmCChj45/?utm_source=ig_embed

 

https://www.instagram.com/p/CIycUj5B__z/?utm_source=ig_embed

 

https://www.instagram.com/p/B6jOuDIgEw3/?utm_source=ig_embed

 

https://www.instagram.com/p/CI20_2ss2rD/?utm_source=ig_embed

 

https://www.instagram.com/p/CItWun7j-XZ/?utm_source=ig_embed

 

https://www.instagram.com/p/CIwBc48B3cU/?utm_source=ig_embed

 

https://www.instagram.com/p/CITZQmrHJEv/?utm_source=ig_embed

 

https://www.instagram.com/p/CIiyWHDnbEA/?utm_source=ig_embed