Αφού δε πάει ο Μωάμεθ στο βουνό...


‘’Πάντα αγαπούσα τα βουνά. Μεγάλωσα στη Βουλγαρία. Ήμουν τυχερός γιατί είχε πολλά βουνά. Το βουνό Vitosha βρίσκεται κοντά στη Σόφια, τη πατρίδα μου και έχει την υψηλότερη κορφή (2925m)’’.

Λόγια ενός ταγμένου... ορειβάτη και φωτογράφου που προτού μπει στη ζωή μας ο κορωνοϊός συνήθιζε να κάνει ορειβασία χειμώνα καλοκαίρι εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μαγικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις κορφές βουνών.

Σήμερα ζει στις Βρυξέλλες αποκομμένος από τα δυο του χόμπι-αγάπες, τη φωτογραφία και την ορειβασία.

 

ht.jpg

Ο κορωνοϊός βλέπετε εκτός από την επαφή μας με τους ανθρώπους που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε πιο πολύ κι από τους εαυτούς μας, μας στέρησε και τις δραστηριότητες οι οποιες δε γέμιζαν απλώς το χρόνο μας αλλά μας έδιναν ζωή....

Επειδή, όμως, η φαντασία δε δαμάζεται όσο σκληρά κι αν είναι τα μέτρα στα οποια έχουμε υποβληθεί παγκοσμίως, αυτός ο φωτογράφος αποφάσισε να κάνει πράξη την παροιμία ‘’Αφού δε πάει ο Μωμάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στο Μωάμεθ’’.

ahttt.jpg

Σκηνοθέτησε διάφορες γωνίες του σπιτιού του με τρόπο τέτοιο ώστε να μοιάζουν με πλαγιές και με πρωταγωνίστρια τη κόρη του ξεκίνησαν hiking εν μέσω lockdown…

afht.jpg

 

afghtt.jpg

 

aefg.jpg

 

aretf.jpg

 

atre.jpg

 

awety.jpg

 

arty.jpg

 

aert.jpg

 

abrty.jpg

 

airk.jpg

 

aerit.jpg

 

alkir.jpg

 

aertg.jpg

 

aertyh.jpg

 

aergu.jpg

 

awrty.jpg

 

awtyu.jpg

 

awtrui.jpg

 

aswsth.jpg

 

afghu.jpg

 

asdgyu.jpg

 

absdf.jpg

 

asvfu.jpg

 

adfgu.jpg

 

asdhk.jpg

 

adfg.jpg

 

asxcv.jpg

 

awrty.jpg

 

adfghjj.jpg

Πηγή φωτογραφιών