Pet Influencers


Oι influencers του Instagram συνήθως προσελκύουν το κοινό τους διαφημίζοντας τα πιο trendy ρούχα, φωτογραφίζοντας τα πιο "aesthetic" τοπία και δείχνοντας το πιο λαμπερό τους χαμόγελο. Πρόσφατα όμως, εμφανίστηκε μια ομάδα influencers περισσότερο ανατρεπτική κι αυθεντική. 
Έχεις ακούσει για τα κατοικίδια influencers; Ναι, καλά κατάλαβες. Μιλάμε για κατοικίδια, τα οποία γίνονται μοντέλα μπροστά στον φωτογραφικό φακό και κερδίζουν χιλιάδες likes με μια φωτογραφία.
Απόρροια μελέτης του Buy Pets Suppliers, είναι ότι τα δημοφιλέστερα κατοικίδια influencers κερδίζουν 32.045 δολάρια για μία ανάρτηση με χορηγό! Εντυπωσιακό;
Μετά από ανάλυση των δεδομένων για τα κέρδη στο Instagram από το Ιnfluencer Marketing Hub, αλλά και με βάση τις τελευταίες αναρτήσεις σε λογαριασμούς ζώων, το OnBuy αποκαλύπτει τα κατοικίδια με το μεγαλύτερο εισόδημα.
https://www.instagram.com/p/B6Xu98glg-K/
Ο Jiffpom, είναι ένα κουτάβι πομεράνιαν με 9,6 εκατομμύρια ακόλουθους. Κερδίζει 32.045 δολάρια για κάθε ανάρτηση, επιχορηγούμενη από brands όπως TikTok, Target and Nature’s Recipe.
https://www.instagram.com/p/B6Vs5-3hw_F/
Ο σκύλος ράτσας Σίμπα Ίνου, Marutaro τοποθετείται επίσης στη λίστα των pet influencers με κέρδη ύψους 8.517 δολαρίων για κάθε ανάρτηση.