Για ένα πολύ fun χειμωνιάτικο night-in


Ο χειμώνας έχει -σχεδόν- μπει για τα καλά, τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και για όλους εκείνους που λατρεύουν να μένουν στο σπίτι, δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για να πουν "όχι" σε μία έξοδο. Άλλωστε, πώς μπορείς να αντισταθείς σε μια ταινία δίπλα στο τζάκι, ενώ τα φωτάκια σου θυμίζουν συνεχώς ότι οι γιορτές πλησιάζουν; Όμως, δεν χρειάζεσαι να περνάς τις βραδιές σου μοναχικά (εκτός φυσικά αν το θέλεις), αφού τώρα θα σου δείξω 5 τρόπους να περάσεις μια πολύ όμορφη νύχτα στο σπίτι με την παρέα σου.

#1 Movie night

Θα ένοιωσες σίγουρα ένα flashback από την εποχή του σχολείου, όπου όλη η παρέα μαζευόταν για βραδιά ταινιών. Αν πάλι δεν είχες αυτή την εμπειρία, ήρθε η ώρα να την αποκτήσεις. Προτείνετε όλοι μια ταινία και δείτε εκείνη που ενδιαφέρει τους περισσότερους. Την επόμενη φορά, αφηστε τη μειοψηφία να αποφασίσει. Έτσι, όλοι θα ευχαριστηθούν. Όπως και να έχει, μια ταινία με φίλους έχει πάντα άλλη χροιά!

#2 Μαγειρέψτε!

Από ένα απλό βράδυ υλοποίησης συνταγών μέχρι έναν διαγωνισμό μαγειρικής, η νύχτα σου θα αποκτήσει μια πιο δημιουργική διάσταση. Εμπνεύσου από την αγαπημένη σου εκπομπή και εκφώνεισαι τις μαγειρικές σου ενέργειες, σαν να απευθύνεσαι κι εσύ στους τηλεθεατές σου. Άσε τη φαντασία σου να σε οδηγήσει σε ένα εναλλακτικό μονοπάτι. Και για όσους δεν αγαπούν πολύ τη μαγειρική, υπάρχουν πάντα κι οι συντελεστές πίσω από τις κάμερες!

#3 Βραδιά καραόκε

Ήρθε η ώρα να λάμψεις στο σαλόνι σου κλέβοντας την παράσταση. Διάλεξε τα αγαπημένα σου τραγούδια και κάνε το δικό σου prive performance. Για ακόμα περισσότερη διασκέδαση, τραγουδήστε ντουέτο.

#4 Νύχτα με επιτραπέζια

Θα ανατρέξεις πάλι στο παρελθόν, στην εποχή με τα αμέτρητα επιτραπέζια. Όσο μεγαλώνεις βέβαια αυτά τα παιχνίδια αποκτούν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού γίνονται πιο "περίπλοκα". Μαζευτείτε όλοι γύρω από το τραπέζι και ... ας νικήσει ο καλύτερος!

#5 Στολίστε!

Αν ακόμα δεν έχεις δημιουργήσει την ατμόσφαιρα με τα φωτάκια που ανέφερα παραπάνω, τότε ο ιδανικότερος τρόπος είναι να την φτιάξεις με τους φίλους σου. Ο καθένας μπορεί να ελευθερώσει την καλλιτεχνική του ιδιοσυγκρασία και τότε, το αποτέλεσμα θα είναι μαγευτικό!