Σήμερα μπορείς κι εσύ!


Mη μου πεις ότι δεν έχεις ρίξει μια κλεφτή ματιά στα τελευταία post στο Instagram. Όλο και κάποιο από αυτά θα είχε περιγραφή με το τελευταίο trend στην ιστορία των hashtags. Όμως, ποιος διαβάζει περιγραφές, σωστά; Ακόμα κι αν τη διάβασες, μπορεί να σκέφτηκες πως "κι αύριο μέρα είναι" για να ψάξεις για αυτή τη νέα δραστηριότητα. Μα το αύριο πέρασε και κάπου μέσα του, έσβησε ο ενθουσιασμός.
Ακριβώς αυτό είναι το νόημα της νέας πρόσκλησης του αγαπημένου σου social media. Σήμερα, δεν θα αναβάλεις αυτό που τόσο επιθυμείς να κάνεις. Σήμερα, θα φυτέψεις, θα ποτίσεις και θα αφήσεις τις ηλιαχτίδες να χρωματίσουν το δέρμα σου. #TodayIWill φωνάζει εκείνος ο δημιουργικός που σκοτείνιασε από τα -γεμάτα με άγχος- σύννεφα, ο λάτρης της μαγειρικής που δεν είχε πια χρόνο.
https://www.instagram.com/p/B52tPYwlHmn/
Μπορείς να βρεις κι εσύ το challenge που σου ταιριάζει στο https://www.todayiwill.gr/index.php.
Και πρόσεξε γιατί όλα χρειάζεται να γίνουν σήμερα. Θέλεις να αφήσεις ένα αισιόδοξο σημείωμα σε ένα τυχαίο αμάξι, να διακοσμήσεις το δωμάτιο σου; Ό,τι κι αν θέλεις να κάνεις, μπορείς να το κάνεις μέσα στις επόμενες 19 ώρες, αν θέλεις να βρεθείς στο μυστικό event στις 10/12. Στο κέντρο της Αθήνας, με συντροφιά τις μελωδίες της Xenia Ghali, powered by gloTM. Αν θέλεις να αποκτήσεις πρόσβαση στο μουσικό γεγονός, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ολοκληρώσεις ένα challenge.
https://www.instagram.com/p/B52vjqQhlZH/
Ανεξαρτήτως όμως από τον σύντομο αυτό σκοπό, το #TodayIWill έχει τη δύναμη να ομορφύνει τη ζωή σου, με μικρές, διακριτικές, θετικές πράξεις μέρα με τη μέρα. Άσε το να σε κατευθύνει εκεί που του φωνάζει η καρδιά σου πως θέλει να πάει.