Τι θα πρωταγωνιστήσει στο καθιστικό σου τη νέα χρονιά;


Μπορεί να μην ξέρεις ακόμα τι θα συμβεί στη ζωή σου με την άφιξη της νέας χρονιάς ή αν θα καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους "New year, New me", που θέτεις κάθε παραμονή πρωτοχρονιάς για να αμφισβητήσεις τον επόμενο μήνα, όμως έχεις τη δυνατότητα να ρίξεις μια ματιά στις διακοσμητικές τάσεις που θα κυριαρχήσουν. Το σαλόνι σου είναι ο χώρος όπου χαλαρώνεις, όπου αποβάλλεις κάθε ίχνος αρνητικής ενέργειας και stress, το οποίο συσσωρεύτηκε μέσα στην ημέρα. Χρειάζεσαι λοιπόν μια ατμόσφαιρα αρμονική, με θετικά vibes και ενέργεια προσωπική, οικεία. Πώς θα την πετύχεις φέτος;
Σε ενημερώνω ότι η νέα χρονιά πρόκειται να διώξει τα έντονα χρώματα και prints, που συναντούσες ως τώρα, δίνοντας τη θέση τους σε πιο minimal επιλογές. Οι 3 τάσεις που θα μοιραστώ μαζί σου, εκτιμάται ότι θα πρωταγωνιστήσουν στα πιο μοντέρνα σπίτια το 2020, εκπέμποντας έναν αέρα πολυτέλειας. Οι φωνές της ημέρας ξεθωριάζουν μέσω του μινιμαλισμού. Δεν χρειάζεσαι μεγάλα ποσά, μόνο λίγη αισθητική.

Bελούδο
Το βελούδο κρύβει μια διαχρονική γοητεία με την luxurious υφή του και την αίσθηση που αφήνει στον χώρο. Άνεση, πολυτέλεια, γαλήνη. Κάποτε έμοιαζε απρόσιτο και υπερβολικά old fashioned, όμως στις τελευταίες σεζόν μπαίνει στη λίστα των must have. Ενας βελούδινος καναπές ή μια βελούδινη πολυθρόνα γίνονται στολίδι για το σαλόνι του 2020. Χρώματα που προτιμώνται είναι τα μπλε, ροζ, πορτοκαλί, μπεζ και γκρι.
https://www.instagram.com/p/B3BqXIRJAiU/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B5IX231I0oF/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B5GTJqZnAw9/?utm_source=ig_embed

Λευκό και Μαύρο
Το black n’white είναι συνώνυμο της διαχρονικότητας, της απλότητας και της κομψότητας. Οι μινιμαλιστές συγκινούνται πάντα στην όψη του, καθώς αποτελεί την all times classic χρωματική παλέτα. Το 2020 φαντάσου το σαλόνι σου κάπως έτσι: Μαύρος καναπές και λευκά ριχτάρια, μαύρο coffee table και λευκά διακοσμητικά αξεσουάρ -ή το αντίστροφο. Δύο μόνο χρώματα μπορούν να χρωματίσουν τη φαντασία σου, φωνάζοντας μέσα σε μια ατμόσφαιρα σιωπής.
https://www.instagram.com/p/B3oG57hIBJW/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B2pY-8RHkgQ/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B0eZ756ooJL/?utm_source=ig_embed

Αλλιώς, total black
«Black everything» προτρέπουν οι διακοσμητές. Το 2020 το μαύρο χρώμα παίρνει ξανά την πρωταγωνιστική του θέση, καθώς έχει αδιαμφισβήτητη διακοσμητική δύναμη. Λευκό, γκρι και άλλα ουδέτερα χρώματα θα αποτελέσουν ενδιαφέροντα ζεύγη αντιθέσεων με το μαύρο τη νέα σεζόν.
https://www.instagram.com/p/B3FWkJHpMKO/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B4pkEcwIml9/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B4f2-C4npng/?utm_source=ig_embed

Neutrals
Tα ουδέτερα χρώματα φέρνουν μια ισορροπία στον χώρο μέσω της απλότητας τους. Δεν χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο από πολύ οικονομικά έπιπλα και διακοσμητικά αξεσουάρ σε απαλές, γήινες αποχρώσεις και θα δεις τον χώρο σου να αναβαθμίζεται θεαματικά. Λευκό, γκρι, μπεζ, baby pink. Οι ουδέτερες αποχρώσεις θα κάνουν το σαλόνι σας να δείχνει πολυτελές με minimal διακοσμητικά.
https://www.instagram.com/p/B4Cz9sopgVy/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BxF4Hd1A20Y/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B2uROozJWgk/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B2RfcGrHPAO/?utm_source=ig_embed