3+1 Kαθημερινές Τάσεις


Οι τάσεις ξεχύνονται σαν χείμαρρος, όπου κι αν στρέψεις την προσοχή σου στον αχανή κόσμο του διαδικτύου. Για αυτό, συχνά είναι δύσκολο να διακρίνεις τι αξίζει να ακολουθήσεις και τι να πετάξεις στο καλάθι των αχρήστων. Καθώς λοιπόν το 2020 σε πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα trends που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα σου σε ποικίλους τομείς. 
Έχε στο μυαλό σου ότι, για να ακολουθήσεις μια συνήθεια, είναι σημαντικό αυτή να ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία και τις ανάγκες σου. Οπότε πριν αποφασίσεις να την υιοθετήσεις, προσάρμοσε την στο δικό σου καλούπι.

#1 Γυμναστική στο σπίτι

Είτε η γυμναστική δεν αποτελεί προτεραιότητα σου λόγω πιεσμένου προγράμματος είτε δεν είσαι και πολύ fan, το 2020 έρχεται να σου αλλάξει τα δεδομένα. Το γυμναστήριο σταματά να είναι αναγκαίο για την προπόνηση σου, αφού αυτή μπορεί να εισχωρήσει παντού. 
Το κορυφαίο wellness trend του 2020 είναι η γυμναστική στο σπίτι με δίαυλο την τεχνολογία. Πάρε το smartphone, το tablet η το laptop σου και διάλεξε το είδος άσκησης που προτιμάς. Με ένα βίντεο για οδηγό, μπορείς πλέον να γυμνάζεσαι όπου και όποτε θέλεις.

#2 Eco-friendly

To 2020 φαίνεται πως κυριαρχεί η οικολογική ματιά των πραγμάτων. Υιοθετείται όλο και περισσότερο, αφού έχει θετικές επιπτώσεις και σε εμάς, αλλά και στο περιβάλλον που μας φιλοξενεί και μας προστατεύει.
Για να αφομοιώσεις αυτή τη νέα τάση, αρκεί να κάνεις μικρές αλλαγές. Μπορείς να χρησιμοποιείς καλαμάκια μπαμπού αντί πλαστικών, να πίνεις νερό σε βιοδιασπώμενα ποτήρια ή οικολογικά θερμός και να παίρνεις το σνακ σου σε γυάλινα βαζάκια.
Οι επιλογές σου επηρεάζουν τώρα και τον χώρο της μόδας. Προτίμησε ρούχα από ανακυκλώσιμα υλικά ή outfits που παράγονται με τρόπο που δεν βλάπτει το περιβάλλον.
Και πάνω από όλα... μην ξεχνάς να ανακυκλώνεις!

#3 Πειραματίσου

Το 2020 η μόδα προτάσσει την ελευθερία στο στυλ και τον αποκλεισμό των εμποδίων. Σταμάτα πλέον να διστάζεις και πειραματίσου. Φόρα ό,τι σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σου, ανεξάρτητα από πρότυπα ή ταμπού. Βρες το δικό σου best fit, ώστε να απολαμβάνεις κάθε μέρα στο maximum.  

+1 Άσπρη μέρα, κάθε μέρα

Το 2020 θέλει να σε δει να ντύνεσαι στα λευκά από πάνω μέχρι κάτω, ακόμα και τον χειμώνα. Το κορυφαίο look της σεζόν θα μπορούσε να είναι ένας συνδυασμός από λευκό τζιν, λευκό ζιβάγκο και white σακάκι ή jacket.