Η εποχή των millennials πρωτοπορεί και στο ταξίδι!


Είναι μια γενιά που έχει αποδειχτεί επαναστατική, με τον δικό της σύγχρονο τρόπο.

Φαίνεται ότι και στο ταξίδι επιλέγουν προοσισμούς πρωτότυπους και όχι τόσο συνηθισμένους.
Πολλοί νέοι προτιμούν το solo travelling (ταξίδι μόνος), επιλέγουν περιοχές και χώρες με έντονη κουλτούρα και παράδοση και δείχνουν έντονο περιβαλλοντικό ενδιαφέρον.

Οι τοπ 5 προορισμοί για το 2017 έχουν ως εξής:
Havana, Cuba. 
κουβα.jpg
Aπο τις πιο ενδιαφέρουσες χώρες του κόσμου, με έντονη και περίεργη αρχιτεκτονική, παραλίες, ηλιοβασιλέματα, σάλσα και μοχίτο. Η ιστορία της, το άρωμα της και οι άνθρωποι της την κατατάσσουν σε ένα απο τους καλύτερους προορισμούς.
Cape Town, Africa.
kape.jpg

Η πόλη του απαρτχάιντ (είναι ένα καθεστώς που νομιμοποίησε τον ρατσισμό με ταμπέλες τύπου «απαγορεύονται οι μαύροι και τα σκυλιά») και του Νέλσον Μαντέλα ο οποίος εναντιώθηκε στο καθεστώς αυτό, φυλακίστηκε και πολέμησε για την ελευθερία των μαύρων. Το έργο του σπουδαίο, είναι άλλωστε και ήρωας της πόλης αυτής. Τα φυσικά τοπία στην Αφρική είναι πράγματι απίστευτα και μοναδικά. Όπως και οι εμπειρίες (για παράδειγμα σαφάρι).

Merida, Mexico
mexiko.jpg
H πόλη Merida θεωρείται η πόλη του χορού και της παράδοσης. 
Tο φαγητό, η κουλτούρα αλλά φυσικά και η ιστορία της χώρας αυτής είναι κάποια από τα πολλά χαρακτηριστικά που προσελκύουν εκατομμύρια νέους τουρίστες κάθε χρόνο.

Denver, Colorado.
colorado.jpg
Πολλοί ήταν οι νέοι που επέλεξαν τον προορισμό αυτό καθώς διαθέτει πολλές υπαίθριες δραστηριότητες ( κυρίως ποδηλασία σε βουνό) αλλά και αναρρίχηση.

Vancouver, Canada.
vancoyver.jpg
Είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη του Καναδά, θεωρείται μια από τις ομορφότερες περιοχές στον κόσμο. Γεμάτη βουνά, δάση, ποτάμια, λίμνες, βρέχεται από τον Ειρηνικό και περιλαμβάνει πολλά νησιά. Για την πόλη του Βανκούβερ λένε ότι προσφέρεται για να κάνεις σκι, να κολυμπήσεις στον ωκεανό και να παίξεις γκολφ την ίδια μέρα.