Τέλος στις βαρετές… τουαλέτες


Μήπως βρίσκεις τον χρόνο που περνάς στην τουαλέτα, ανούσιο; Βαρετό; Αν ναι, δεν είσαι ο μόνος. Η κατασκευαστική εταιρία Kohler έχει την ίδια άποψη μαζί σου. Εξ’ ού και η τελευταία της… «εφεύρεση».

Η Kohler αποφάσισε να… αξιοποιήσει πιο δημιουργικά τον χρόνο που περνάει ο κόσμος στην τουαλέτα, κατασκευάζοντας μια «έξυπνη» τουαλέτα!

Την τουαλέτα αυτή παρουσίασε στο Consumer Electronics Show 2019 πριν λίγες ημέρες και τράβηξε το ενδιαφέρον του κόσμου και των media για διάφορους λόγους. Ένας απ’ αυτούς το εντυπωσιακό design της  το οποίο είναι σίγουρα κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Παρόλα αυτά, το σχέδιό της είναι το λιγότερο εντυπωσιακό feature που έχει η τουαλέτα.

Η τουαλέτα έχει πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Παίζει μουσική, αλλάζει τον φωτισμό και τον κάνει πιο… ατμοσφαιρικό (γιατί χρειαζόμαστε τον κατάλληλο φωτισμό εκείνη την ώρα…), και φυσικά έχει ενσωματωμένη την… Alexa! Αναφέρομαι στην Alexa του Amazon, που ενεργοποιείται με την φωνή προσφέροντας διάφορες υπηρεσίες στον χρήστη (από το να τον ενημερώσει για τον καιρό, μέχρι και να κλείσει αυτόματα τα φώτα στον χώρο κτλ.).

Συνεχίζοντας με τα πολυτελή features της τουαλέτας, περιλαμβάνει θερμαινόμενο κάθισμα, ενώ ανοίγει και κλείνει αυτόματα! Φυσικά, η τουαλέτα έχει και όνομα –είναι το Numi 2.0-, ενώ πωλείται στην… προνομιακή τιμή των 7.000 δολαρίων!

https://www.instagram.com/p/BsA_UodFUPJ/

Προφανώς η τουαλέτα απευθύνεται σε ένα πολύ συγκεκριμένο γκρουπ ανθρώπων που μπορούν και θέλουν να διαθέσουν αυτό το ποσό για μια έξτρα δόση πολυτέλειας στο σπίτι τους!

κεντρική φωτό: Instagram @all_about_technology_