Η makeup artist που προσφέρει ένα… twisted makeover στους χαρακτήρες της Disney (και όχι μόνο)


Εγώ πάντως μικρή, πίστευα ότι στα παραμύθια της Disney υπάρχουν ξεκάθαρα, «κακοί» και «καλοί» χαρακτήρες. Aπ’ ότι αποδεικνύει η εν λόγω makeup artist, τα «όρια» του κακού και του καλού, είναι τελικά πολύ στενά.  

Γιατί δηλαδή, μπορεί μέχρι και Κοκκινοσκουφίτσα να έχει μια twisted, dark πλευρά που να μην γνωρίζαμε μέσα από τις λίγες σελίδες του ομώνυμου παραμυθιού. Αλλά γενικά, είναι πάντα ενδιαφέρον να βλέπει κανείς, τα διαφορετικά interpretations που μπορεί να δώσει ένας άνθρωπος, μέσα από την δική του, δημιουργική ματιά.

Αυτό πάντως έκανε η Ιρλανδή Natalie Costello, μέσα από τα πραγματικά εντυπωσιακά μακιγιάζ της, τα οποία έχουν ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου.  

Μέσα από την σελίδα της στο Instagram και τα ευφάνταστα μακιγιάζ της, «ξαναζωντανεύει» τους αγαπημένους μας χαρακτήρες της Disney (και όχι μόνο), δείχνοντας την δική της ματιά και αντίληψη, και προσφέροντάς τους την εικόνα που εκείνη έχει για αυτούς.

Αν παρόλα αυτά, το θέμα σε βρίσκει παντελώς αδιάφορο/η, οι εικόνες σίγουρα θα σε ιντριγκάρουν ή τουλάχιστον θα σε εμπνεύσουν για το πώς να ντυθείς στην επερχόμενη γιορτή του Halloween ή τις πιο «δικές» μας Απόκριες.

disney_characters_twisted_makeover_02.jpgdisney_characters_twisted_makeover_03.jpgdisney_characters_twisted_makeover_04.jpgdisney_characters_twisted_makeover_05.jpgdisney_characters_twisted_makeover_06.jpgdisney_characters_twisted_makeover_07.jpgdisney_characters_twisted_makeover_08.jpg