Όχι μόνο δεν έχει περάσει η φρενίτιδα του Pokémon Go αλλά συνεχίζεται ακατάπαυστα κερδίζοντας όλο και περισσότερους μανιώδεις παίκτες. Για όλους εσάς που κυνηγάτε τα pokemon στο πάρκο ή στο δρόμο, ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα κόλπα και cheats!


Πάρτε τον Pikachu ως βασικό χαρακτήρα

Ξεκινώντας το παιχνίδι, θα σας ζητηθεί να πιάσετε το πρώτο σας Pokémon – παραδοσιακά πρόκειται για ένα Squirtle, Charmander ή Bulbasaur. Αντί να πιάσετε ένα από αυτά, μπορείτε να περπατήσετε μέχρι το τηλέφωνό σας να αρχίσει να δονείται. Θα σας ζητηθεί εκ νέου να πιάσετε ένα από αυτά. Περπατήστε ξανά και επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία πέντε φορές. Στη συνέχεια, ο Pikachu θα εμφανιστεί και θα είστε σε θέση να τον πιάσετε ως πρώτο Pokémon. Εάν είστε ήδη παίκτης του Pokémon Go, θα πρέπει να εγκαταλείψετε το παιχνίδι και να το ξεκινήσετε από την αρχή.

pokemon750.jpg

 

Πάρκα με πολλαπλά PokéStops

Η καλύτερη περιοχή για να βρείτε πολλά Pokemon είναι τα πάρκα, ειδικά εκείνα με λιμνούλες και διαφορετικά εδάφη που θα σας βοηθήσουν να βρείτε διάφορα είδη Pokémon. Τα πάρκα με πολλαπλά PokéStops διασφαλίζουν ότι δεν θα ξεμείνετε από PokéBalls, ενώ κυνηγάτε.

Κυνηγήστε σε ζεύγη

Όταν εμφανίζονται Pokémon, εμφανίζονται για όλους και μπορεί να εντοπιστούν από κάθε άτομο στην περιοχή σας. Μια καλή ιδέα είναι να συγκεντρωθείτε με φίλους και να κυνηγήσετε σε ζεύγη, αντί να πηγαίνετε μόνοι.

Πιάνοντας άγρια Pokémon

Το θρόισμα των φύλλων υποδεικνύει στον παίκτη πού θα μπορούσαν να κρύβονται άγρια Pokémon. Μόλις όμως προσπαθήσετε να πιάσετε ένα, το παιχνίδι θα χρησιμοποιήσει την κάμερα του smartphone σας για να σας δείξει το πλάσμα σε επαυξημένη πραγματικότητα. Το άσπρο δαχτυλίδι γύρω από το τερατάκι θα αλλάξει ανάλογα με το πόσο πιθανό είναι να το πιάσετε – μικρότερο είναι καλύτερο. Θυμηθείτε ότι πρέπει να ρίξετε την PokéBall σας την στιγμή που γίνεται πράσινο.

Χρησιμοποιήστε το δαχτυλίδι ραντάρ σας

Καθώς περιπλανιέστε στον κόσμο των Pokémon, το avatar σας έχει ένα μικρό δακτύλιο που λάμπει. Αυτό το δαχτυλίδι είναι το προσωπικό σας ραντάρ στο παιχνίδι: Είναι αυτό που καθορίζει αν είστε αρκετά κοντά σε ένα PokéStop ή γυμναστήριο και επίσης έλκει τα Pokémon έξω από τις κρυψώνες τους. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερα σε πιο σύντομο χρόνο.

Προσοχή στην μπαταρία σας

Μην ξεχνάτε ότι το Pokémon GO χρησιμοποιεί πολλά χαρακτηριστικά του τηλεφώνου σας για να λειτουργήσει σωστά. Παίρνει δεδομένα από το GPS, την σύνδεση κινητής τηλεφωνίας σας και, βεβαίως, την κάμερα. Εύλογο αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να απορροφά εξαιρετικά μεγάλο μέρος της μπαταρίας σας. Τόσο τα iPhones όσο και τα Android τηλέφωνα διαθέτουν τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας που σας βοηθούν να παρατείνετε την διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Σας συνιστούμε να τα ενεργοποιήσετε, πριν βγείτε για να παίξετε το παιχνίδι.

Δοκιμάστε χώρους στάθμευσης

Όπως έχει φανεί μέχρι στιγμής, τα Pokemon φαίνεται να αγαπούν τους χώρους στάθμευσης – ιδίως εάν είστε κοντά σε PokéStops. Εάν βρεθείτε κοντά σε πάρκινγκ, οι πιθανότητες να πιάσετε Pokemon πολλαπλασιάζονται!

Record player cheat

Το παιχνίδι απαιτεί από τους παίκτες να περπατήσουν για να βρουν νέα Pokémon, καθώς και να επιτύχουν στόχους όπως η επώαση των αυγών. Τα πιο κοινά Pokémon βρίσκονται στα αυγά 2 χιλιομέτρων, με τα πιο σπάνια στα αυγά 10 χιλιομέτρων – κάτι για να πετύχετε και να ανελιχθείτε στο παιχνίδι θέλει πολύ περπάτημα. Ωστόσο, ειδικά γι’ αυτό, βρέθηκε ένα κόλπο: Εάν τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας πάνω σε ένα πικάπ και το αφήσετε να γυρίζει, θα αυξήσετε την απόσταση που έχετε διανύσει σε χρόνο μηδέν!