Για τους fans των αθλημάτων, το Apple Sports είναι εδώ και θα γίνει η νέα αγαπημένη εφαρμογή


Την κυκλοφορία μιας δωρεάν εφαρμογής για όλα τα iPhone με iOS 17.2 και πάνω ανακοίνωσε η Apple, η οποία δεν είναι άλλη από την Apple Sports. Αυτή προσφέρεται για όλους τους λάτρεις του αθλητισμού και θα παρέχει άμεση πρόσβαση πραγματικού χρόνου σε σκορ αγώνων, στατιστικά και πολλές ακόμη χρήσιμες πληροφορίες.

Η εφαρμογή χαρακτηρίζεται ως user friendly, επιτρέποντας στους χρήστες να βάλουν σε προτεραιότητα ενημερώσεων τις αγαπημένες τους ομάδες και τα πρωταθλήματα που παρακολουθούν. Σε πρώτη φάση, το Apple Sports θα υποστηρίζει τα MLS, NBA, NCAA, NHL, Bundesliga, LaLiga, Liga MX, Ligue 1, Premier League και Serie A, ενώ στη συνέχεια θα προστεθούν και τα MLB, NFL, NCAAF, NWSL και WNBA.

Μέσω του app, οι χρήστες θα μπορούν να δουν αποτελέσματα επερχόμενων αγώνων, να μάθουν πληροφορίες ανά φάση, να παρακολουθήσουν στατιστικά στοιχεία ομάδων, πληροφορίες για τους παίκτες που βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και ζωντανές αποδόσεις στοιχημάτων. Παράλληλα, θα μπορούν εύκολα να μεταβούν στην εφαρμογή Apple TV για να παρακολουθήσουν ζωντανά παιχνίδια από την υπηρεσία της Apple και τις άλλες συνδεδεμένες streaming εφαρμογές τους. Το Apple Sports θα συγχρονίζεται επίσης και με τα Apple News, ενώ θα δείχνει σκορ ακόμη και όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη.

Σε πρώτη φάση, το Apple Sports είναι διαθέσιμο στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά, ενώ περισσότερες αγορές αναμένεται να ανοίξουν σύντομα.