Το οποίο βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη.


Εδώ και αρκετούς μήνες φημολογείται στην tech αγορά ότι η Apple ετοιμάζει την επόμενη γενιά οικονομικών κινητών τηλεφώνων της, θέλοντας να προσθέσει ακόμη ένα μοντέλο στην SE οικογένειά της. Ο λόγος γίνεται συγκεκριμένα για το iPhone SE 4ης γενιάς, το οποίο φαίνεται ότι βρίσκεται ακόμη υπό ανάπτυξη.

Το εντυπωσιακό είναι στο ότι στις αρχές του 2023 οι φήμες ήθελαν την Apple να μην έχει πρόθεση να κυκλοφορήσει ξανά μια οικονομική έκδοση των iPhone, κάτι που όμως άλλαξε εντελώς τον περασμένο Δεκέμβριο. Μάλιστα το iPhone SE 4 φημολογείται ότι θα διαθέτει την ίδια μπαταρία με το iPhone 14.

Πλέον, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε και μια νέα εικόνα που παρουσιάζει κατά προσέγγιση το design στο νέο iPhone SE, που παρόλο που θα έχει τον ίδιο σχεδιασμό με το iPhone XR, θα προσφέρει Dynamic Island, αντί για το notch.

Η Apple θα διατηρήσει μία μόνο κάμερα στο iPhone SE 4, που μοιάζει περισσότερο με το σχεδιασμό και την διάταξη που φημολογείται ότι θα έχουν τα iPhone 16.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει το iPhone SE 4, διάφορα ωστόσο ρεπορτάζ κάνουν λόγο για μια πιθανή ημερομηνία μέσα στο 2025, λίγους μήνες μετά το λανσάρισμα των iPhone 16.