Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά.


Σε τροχιά μεγάλων αλλαγών φαίνεται πως βρίσκεται τελευταία το Instagram, με τη Meta να εργάζεται σκληρά για να ανταγωνιστεί επάξια τη μεγάλη απειλή του, το TikTok. Έτσι, για να εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο τη social media εμπειρία που αυτό προσφέρει, η πλατφόρμα φαίνεται πως είναι έτοιμη να παρέχει στο κοινό story content με διάρκεια επτά ημερών. Η είδηση για τη νέα λειτουργία με τίτλο My Week έγινε γνωστή από τον δημοφιλή leaker και developer, Alessandro Paluzzi, ο οποίος ανακάλυψε τον κώδικα στη mobile εφαρμογή της πλατφόρμας.

Πιο αναλυτικά, το My Week θα επιτρέπει στους χρήστες του Instagram να αναρτούν stories που θα μένουν ορατά για 7 ημέρες αντί για 24 ώρες όπως σήμερα, χωρίς να χρειάζεται να προστεθούν σε κάποιο μόνιμο highlight στο εκάστοτε προφίλ. Στόχος είναι φυσικά οι χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν πιο εύκολα όσα συνέβησαν στην εβδομάδα τους, σε ένα social media ημερολόγιο.

Το My Week θα εμφανίζεται στο προφίλ των χρηστών που το χρησιμοποιούν, χωρίς ακόμη να γνωρίζουμε το πώς αυτό θα συμβεί. Οποιοδήποτε story αναρτηθεί θα μπορεί να σβηστεί ανά πάσα στιγμή, ενώ δυνατή θα είναι και η προσθήκη stories, χωρίς να εμφανίζονται στην κανονική ροή των stories.

Το πότε θα γίνει το My Week θα ευρέως διαθέσιμο για όλους τους χρήστες είναι ακόμη άγνωστο, σύντομα όμως θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες έπειτα από το leak.