Όλες οι tech προσφορές που περίμενες σε smartphones, tablets, τηλεοράσεις, monitors, οικιακές συσκευές και συσκευές ήχου, για να μπεις στο festive season με τα απαραίτητα εφόδια!


Η εποχή που περίμενες επιτέλους ξεκίνησε, αφού το Samsung Black Friday είναι εδώ για να κάνεις το απαραίτητο tech update και shopping therapy για εσένα και τους αγαπημένους σου, λίγο πριν από την ωραιότερη εποχή του χρόνου! Έτσι, από τις 13 μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου – όταν και κορυφώνεται η φάση–, eShop της Samsungτο μεταμορφώνεται στο place to be για κάθε technology freak εκεί έξω, αλλά και για όλους εκείνους και εκείνες που ξέρουν ότι οι καλύτερες αγορές γίνονται στο Black Friday. Να λοιπόν μερικά από τα trending gadgets και προϊόντα της Samsung, σε τιμές που θα σε κάνουν να θες να το γιορτάσεις.

Αν ήρθε η στιγμή για να ανανεώσεις τη mobile συσκευή σου και αναζητάς την πιο εντυπωσιακή cutting edge επιλογή, τότε η αναδιπλούμενη σειρά smartphones, με τα νεότερα Samsung και Galaxy Z Flip 5 έρχεται με Black Friday εκπτώσεις, φέρνοντας το Flip Side ακόμα πιο κοντά στους φίλους της σειράς, που ξεχωρίζει για τον σχεδιασμό και το στυλ του. Και τι καλύτερο από μια foldable συσκευή που έχει τα πάντα, εξοικονομώντας σου όμως πολύτιμο χώρο για άλλα αντικείμενα που έχεις ανάγκη! Για τους λάτρεις του gaming από την άλλη (μας φώναξε κανείς;), τα προϊόντα της σειράς Galaxy S και συγκεκριμένα τα μοντέλα Galaxy S23 5G, έρχονται σε ακόμα πιο προσιτές τιμές, που θα σου αφήσουν ακόμη μεγαλύτερο budget για τα δώρα των Χριστουγέννων ή – ας μη γελιόμαστε – για drinks με το crew σου! Μέσα από το eShop θα αποκτήσεις επίσης σε προνομιακή τιμή το Galaxy A54 5G, σε ζωντανά χρώματα back cover που θα τραβήξουν σίγουρα όλα τα βλέμματα!

Τι σου είναι όμως το Black Friday του Samsung eShop χωρίς τα απαραίτητα tablets για να κάνεις τα πάντα on the go; Σε αυτό θα βρεις τις σειρές tablet Galaxy Tab S9, που κάνει το multitasking παιχνίδι (και ξέρουμε ότι είσαι ο/η απόλυτος/-η multitasker στη σχολή), αλλά και τα προϊόντα της σειράς Galaxy Tab A8, με την πιο classy but cool αισθητική στο design τους που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Black Friday και wearables πάνε επίσης μαζί και η απόλυτη πρόταση δεν είναι άλλη από το Galaxy Watch5 Pro (Bluetooth), που είναι σχεδιασμένο για εσένα που είσαι adrenaline freak και δεν χορταίνεις extreme sports και καταστάσεις, αλλά και για εσένα που δεν μπορείς να φανταστείς να πηγαίνεις για yoga χωρίς το πιο premium προϊόν στον καρπό σου για να παρακολουθείς τις επιδόσεις σου (και εννοείται με το 2x πιο ανθεκτικό κρύσταλλο Sapphire). Στο Samsung eShop θα βρεις και τα Galaxy Buds Live σε μοναδική τιμή για να απολαμβάνεις μουσικές και podcasts όπου και να βρίσκεσαι, με τον πιο εντυπωσιακό σχεδιασμό που συμπληρώνει τις γραμμές του προσώπου σου.

Λίγο πριν τις μέρες των Χριστουγέννων και το απόλυτο τσιλάρισμα με ταινίες και videogames, στο eshop της Samsung θα βρεις κορυφαίες τηλεοράσεις και συσκευές προβολής της Samsung, όπως η OLED 4K S90C Smart TV – με το πιο έντονο μαύρο και ζωντανά χρώματα χάρη στην τεχνολογία Quantum Dot. Κι αν ψάχνεις την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία θέασης και ευρύ φάσμα αντίθεσης, τσέκαρε οπωσδήποτε την QLED 4K Q60C Smart TV με την τεχνολογία Quantum HDR. Διαθέσιμη θα είναι φυσικά και η BU8500 Crystal UHD Smart TV, όπου με τον κρυστάλλινο 4Κ επεξεργαστή της προσφέρει ευρύ φάσμα αποχρώσεων σε ανάλυση 4K, ενώ αν ψήνεσαι να κάνεις το δωμάτιό σου να μοιάζει με art gallery, σε προνομιακή τιμή προσφέρεται και η The Frame LS03B 4K Smart TV. Τέλος, η Neo QLED 4K QN85C Smart TV φέρνει την ποιότητα ήχου Dolby Atmos στο σαλόνι σου, για τον πιο ακραίο ήχο που έχεις βιώσει ποτέ σε home συσκευή.

Και μιλώντας για ήχο, αν φέτος είναι η χρονιά σου για να φτιάξεις το ηχοσύστημα που πάντα ήθελες για το φοιτητικό σου σπίτι, τότε ετοιμάσου να βρεις και το S-Series Ultra Slim Soundbar HW-S800B στο eshop της Samsung για να το συνδυάσεις άψογα με την επιτοίχια τηλεόρασή σου χάρη στον εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό του. Με το Premium Q-series Soundbar HW-Q930C από την άλλη, θα απολαύσεις τη λειτουργία SpaceFit Sound Pro που συνδυάζει τον καθαρό και καθηλωτικό ήχο της τεχνολογίας SpaceFit Sound με ενισχυμένο μπάσο, σαν να βρίσκεσαι σε συναυλία στο Coachella!

Tο 24" Essential Monitor S3, που διαθέτει απίστευτα λεπτά περιθώρια με clean cut αισθητική για όπου κι αν επιλέξεις να το τοποθετήσεις.

Τέλος, αν στο bucket list σου για αυτή τη χρονιά είναι να κάνεις το σπίτι σου το smart home που πάντα ήθελες, στο Samsung eShop θα βρεις την Ντουλάπα Ψυγείο RS6HA8891B1/EF με Family Hub που θα σου επιτρέψει να ακούς παράλληλα τη μουσική σου ή να παρακολουθείς τηλεόραση από την οθόνη του, ενώ διαθέσιμο θα είναι και το πλυντήριο WW5000B, εξοπλισμένο με μπροστινή πόρτα με Eco Bubble™, Hygiene Steam και τεχνολογία Digital Inverter για να κάνει το πλύσιμο των ρούχων πιο εύκολο από ποτέ. Και βέβαια, σε προνομιακή τιμή θα βρεις και την πανεύκολη στη χρήση σκούπα χειρός Jet65 Stick VC με 10ετή εγγύηση, για σπίτι λαμπίκο!

Και μην ξεχνάς: αν διαλέξεις το Samsung eShop για τις online αγορές σου θα κάνεις σίγουρα την πιο smart επιλογή σε αυτό το Black Friday, αφού θα απολαύσεις δωρεάν standard παράδοση (εκτός οικιακών συσκευών) της παραγγελίας σου (αντίο έξτρα χρεώσεις και ταλαιπωρία), δυνατότητα πληρωμής σε 36 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα (για να μανατζάρεις καλύτερα τα έξοδά σου), εγγραφή στο σύστημα πόντων Samsung Rewards (δεν σε χάλασε!), δυνατότητα χρήσης των υπηρεσιών εγκατάστασης των τηλεοράσεων καθώς και του προγράμματος Samsung Protect για να έχεις την απαραίτητη κάλυψη σε τυχόν αναποδιές.

Φτιάξε λοιπόν τη wish list σου για αυτό το Black Friday και ξεκίνα τις αγορές σου στις καλύτερες τιμές της χρονιάς για να ευχαριστηθείς gaming, χαλάρωση και υψηλή τεχνολογία από τη Samsung!

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε