Ώρα για το δικό σου Xiaomi Black Friday, με προϊόντα στα οποία δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς!


Η ωραιότερη εποχή του χρόνου πλησιάζει, όμως πριν μπεις για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων παίζει ακόμη μια κομβική φάση από την οποία δεν θες να λείψεις με τίποτα. Ποια είναι αυτή; Μα, η Black Friday, για να κάνεις το απαραίτητο tech update με όλα εκείνα τα προϊόντα που έχεις βάλει στο μάτι καιρό, σε τιμές που θα σου αφήσουν και budget στην άκρη για πιο πολλά δωράκια στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Και είτε η συνθήκη καλεί σε νέο smartphone για περισσότερο content στα social media, είτε σε ένα air fryer για να μαγειρεύεις καλύτερα κι απ’ τη γιαγιά σου, η Xiaomi είναι εδώ και σου προσφέρει όλα όσα ονειρεύεσαι να κάνεις δικά σου σε Black Friday τιμές.

Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις για να δεις τι καλό φέρνει η πιο fun Παρασκευή του χρόνου στα Xiaomi Store σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο mistore-greece.gr και σε όλα τα επίσημα σημεία πώλησης. Και καλό shopping therapy!

Η καλή Παρασκευή από το πρωί φαίνεται, με το Redmi 12C να αποτελεί την πιο hot smartphone πρόταση για εσένα που συνεχώς καταγράφεις όλα εκείνα τα fun στιγμιότυπα από τη ζωή σου. Αυτό συνδυάζει ισχυρή βασική διπλή κάμερα 50MP, με δυνατότητα ταχύτατης λήψης ακόμα και κινούμενων θεμάτων (30% βελτιστοποίηση ταχύτητας και 50% προεπισκόπησης), λειτουργία HDR, πορτρέτου και νυχτερινής προβολής, αλλά και εμπρόσθια κάμερα 5MP για ζωντανές selfies. Και στην Black Friday τιμή των 99,9 ευρώ για την εκδοχή των 64GB, δεν σε χάλασε καθόλου!

Για μια πιο sleek επιλογή για τους design enthusiasts εκεί έξω, το Redmi Note 12 ξεχωρίζει με τον σχεδιασμό επίπεδου πλαισίου, με κομψό, ελαφρύ (183,5 γρ.) και άνετο κράτημα (αν δεν το αφήνεις από τα χέρια σου είναι must). Θα το βρεις σε τρία εντυπωσιακά χρώματα – μαύρο, μπλε και χρυσό – απολαμβάνοντας την 256GB εκδοχή του με Eye Care Display και με μόλις 179,9 ευρώ.

Φυσικά, οι mobile pros εκεί έξω δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού οι Black Friday τιμές έρχονται και στο απόλυτο Xiaomi πολυεργαλείο, που διαθέτει εξελιγμένο σύστημα κάμερας, οθόνη και μπαταρία. Ο λόγος φυσικά για το Redmi Note 12 Pro, μια super note επιλογή για τους χρήστες με υψηλές ανάγκες και απαιτήσεις, στην εκδοχή των 128GB. Με αυτό θα απολαύσεις μεταξύ άλλων ευέλικτο MediaTek Dimensity 1080 με 5G, υποστήριξη Dolby Vision® και Dolby Atmos®, ζωντανή οθόνη AMOLED 120Hz και φόρτιση turbo 67W, στην τιμή των 269,9 ευρώ.

Η Black Friday είναι όμως και η καλύτερη ευκαιρία για να αποκτήσεις το πρώτο σου Redmi Pad – ό,τι πρέπει για τις ανάγκες σου στη σχολή και τη δουλειά, αλλά και για στιγμές που απλά θέλεις να δεις ένα επεισόδιο από τη σειρά σου όταν βρίσκεσαι on the go. Αυτό ξεχωρίζει για το κομψό ενιαίο μεταλλικό σώμα του (445 γρ. βάρος, 7,05 χιλ. πάχος), με συμμετρικά bezels που το κάνουν να φαίνεται και να είναι εκπληκτικό στη χρήση που θα του κάνεις 24/7 και θα σε συντροφεύει κυριολεκτικά παντού. Θα το βρεις στη Black Friday τιμή των 199,9 ευρώ.

Ευκαιρία όμως να αποκτήσεις κι έναν σύμμαχο στις προπονήσεις σου, χωρίς εκπτώσεις σε στυλ και design, με το Redmi Smart band 2. Με αυτό θα μπορείς επίσης να παρακολουθήσεις τον ύπνο σου και τους καρδιακούς σου παλμούς, ενώ η αδιάβροχη λειτουργία του θα σε καλύπτει και όσο ασχολείσαι με τα αγαπημένα σου water sports. Όλα αυτά στη hot Black Friday τιμή των 24,9 ευρώ. Προπόνηση όμως χωρίς την απαραίτητη μουσική συντροφιά στ’ αυτιά δεν γίνεται, γι’ αυτό τσέκαρε οπωσδήποτε και τα Redmi Buds 4 Lite, με μοναδικό σχεδιασμό τοποθέτησης του μισού ακουστικού στο αυτί και στρογγυλεμένο περίγραμμα με άνετη λαβή, στα 19,9 ευρώ.

Τέλος, η Xiaomi Black Friday είναι η καλύτερη ευκαιρία για να μετατρέψεις το σπίτι σου σε smart home, επενδύοντας σε συσκευές που θα κάνουν την καθημερινότητά σου πιο ξεκούραστη από ποτέ. Έτσι, τσέκαρε οπωσδήποτε το Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L, που είναι η ιδανική φριτέζα αέρα για υγιεινό και γρήγορο μαγείρεμα όταν πνίγεσαι στις υποχρεώσεις και που σου επιτρέπει με το θερμομονωτικό, διαφανές παράθυρό της οπτική παρακολούθηση της κατάστασης μαγειρέματος. Θα μπορείς επίσης να προσθέσεις συστατικά σε πραγματικό χρόνο και όλα αυτά στα 89,90 ευρώ.

Ακόμα, για να γίνει το καθάρισμα παιχνιδάκι, το Mi Handheld Vacuum Cleaner Light είναι η go-to επιλογή σου για τέλειο συνδυασμό ισχύος και πρακτικού σχεδιασμού στα 89,90 ευρώ, ενώ αν ψήνεσαι για ρομποτικό καθαρισμό με 4 ρυθμιζόμενα επίπεδα αναρρόφησης και απομάκρυνση μικροσκοπικών σωματιδίων σκόνης, η Xiaomi Robot Vaccum E10 είναι η καλύτερη επιλογή. Θα τη βρεις με 110 λεπτά αυτονομία σε κανονική λειτουργία (σκούπα και σφουγγαρίστρα) στη Black Friday των 149 ευρώ.

Ανακάλυψε λοιπόν τις Xiaomi Black Friday τιμές στα Xiaomi Store σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο mistore-greece.gr και σε όλα τα επίσημα σημεία πώλησης και κάνε για ακόμη μια χρονιά τη Black Friday την απόλυτη ευκαιρία ανανέωσης του εξοπλισμού σου!