Και τώρα δεν θα ψάχνετε με τις ώρες τι θα παρακολουθήσετε!


Τη δημιουργία μίας ολοκαίνουργιας λειτουργίας για τις mobile συσκευές ανακοίνωσε μόλις το Netflix, η οποία και θα ονομάζεται My Netflix. Το My Netflix θα είναι ουσιαστικά ένα νέο μενού της υπηρεσίας που θα εμφανίζεται από σήμερα στο κάτω μέρος της οθόνης και θα διαθέτει εύκολες συντομεύσεις με προτάσεις  περιεχομένου. Παράλληλα θα μπορείτε να δείτε τις ταινίες και τις σειρές που έχετε κατεβάσει, σειρές και ταινίες που είχατε κάνει “like” και πολλά ακόμα.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του Netflix: «Σήμερα, σας παρουσιάζουμε "Το Netflix μου", ένα προσαρμοσμένο στα γούστα σας κεντρικό σημείο με εύκολες συντομεύσεις, που σας βοηθά να επιλέγετε τι θέλετε να δείτε. Σε αυτόν τον ειδικό χώρο που είναι διαθέσιμος σε iOS και Android παγκοσμίως, μπορείτε να δείτε τις λήψεις σας (π.χ. επεισόδια του Quarterback για μια μεγάλη πτήση), τηλεοπτικές σειρές και ταινίες που σας άρεσαν, εκπομπές και ταινίες που έχετε αποθηκεύσει στη Λίστα μου (π.χ. Heart of Stone, κανείς;), τρέιλερ που έχετε δει, υπενθυμίσεις που ορίσατε, οτιδήποτε έχετε αρχίσει να βλέπετε, ό,τι είδατε πρόσφατα και άλλα πολλά.

Όταν είστε καθ' οδόν με το τηλέφωνό σας, μεταβείτε απευθείας στην καρτέλα "Το Netflix μου", όπου μπορείτε γρήγορα να επιλέξετε κάτι που έχετε αποθηκεύσει ή κατεβάσει για να δείτε. Μπορείτε βέβαια να επισκεφτείτε την καρτέλα Αρχική και άλλες ενότητες της εφαρμογής, για να ανακαλύψετε τον πλήρη κατάλογο των σειρών και ταινιών που διαθέτουμε.

Έχετε υπόψη ότι όσο περισσότερο αλληλεπιδράτε και λέτε στο Netflix τι σας αρέσει, αποθηκεύοντας για παράδειγμα περισσότερα θρίλερ δράσης σαν το Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση 2 στη Λίστα μου ή επιλέγοντας "Μου αρέσει" για κάθε σεζόν του Μπρίτζερτον, τόσο περισσότερο περιεχόμενο θα βλέπετε στην καρτέλα "Το Netflix μου"».

Η νέα λειτουργία της υπηρεσίας γίνεται διαθέσιμη από σήμερα σε όλα τα iOS τηλέφωνα, ενώ πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του Αυγούστου για τα Android.