Όλα όσα έρχονται στο κοινωνικό μέσο σύμφωνα με τον Musk


Μόλις πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό από τον Elon Musk ότι το λογότυπο του Twitter πρόκειται να αλλάξει, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για το κοινωνικό μέσο που μετονομάζεται σε "X". Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής ο Musk έκανε μερικά tweets σχετικά με τη δραστική μεταμόρφωση του Twitter, με τον ίδιο να αναφέρει ότι «σύντομα θα πούμε αντίο στο brand του Twitter και σταδιακά, σε όλα τα πουλάκια».

Λίγα λεπτά αργότερα, ο ιδρυτής των Space X και Tesla, ανέβασε ακόμη ένα tweet που ανακοίνωνε ότι «εάν αναρτηθεί μέχρι απόψε ένα αρκετά καλό λογότυπο για το X, τότε από αύριο θα το τοποθετήσουμε παντού παγκοσμίως».

Περίπου μία ώρα μετά ο Musk επανήλθε με το λογότυπο που είχε υποσχεθεί στον τεχνολογικό κόσμο, αναρτώντας ένα σύντομο teaser όπου το γνωστό λογότυπο του Twitter με το γαλάζιο πουλί, μεταμορφώνεται σε ένα φουτουριστικό Χ.

Ο Musk είχε από τον περασμένο Οκτώβριο κιόλας αλλάξει το επαγγελματικό όνομα του Twitter σε X Corp, καθώς το σχέδιό του είναι να το μετατρέψει σε μία υπερεφαρμογή στα πρότυπα του WeChat της Κίνας. Μέσα από αυτό θα μπορεί κανείς να επικοινωνεί με άλλους χρήστες, να κάνει ψώνια, ακόμη και να παραγγέλνει φαγητό, μεταξύ άλλων χρήσεων.

Το νέο Twitter θα έχει να αντιμετωπίσει από εδώ και στο εξής τον ανταγωνισμό του Threads της Meta και του Mark Zuckerberg, με το νέο κοινωνικό μέσο να εξαπλώνεται με ταχύτητες ρεκόρ στον τεχνολογικό κόσμο. Μέχρι στιγμής μετράει πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες, όντας η γρηγορότερα αναπτυσσόμενη social media πλατφόρμα στην ιστορία.